- Datteren min synger bedre enn Britney

TV-kjendisen er ikke tvil om at datteren har det som trengs for å bli popstjerne.

Publisert

SEOGHØR.NO: Gunilla Persson (55) har blitt et kjent navn gjennom det populære realityprogrammet «Svenske Hollywoodfruer».

Den single alenemoren havner ofte i krangler med de andre Hollywood-fruene og har måtte tåle hard kritikk fra TV-seerne for sine frittalende uttalelser.

Persson har aldri lagt skjul på at hun har høye ambisjoner for datteren Erika, og i tirsdagens episode får vi se at 12-åringen fremfører en sang mens moren stadig kommer med små rettelser og forbedringer.

- Erika har en utrolig sterk stemme full av følelser. Jeg har hørt på Britney Spears og Christina Aguilera og andre artister fra da de var i sin storhetstid. De var ikke halvparten så flinke som Erika, sier Gunilla.

Saken fortsetter under bildet.

POPSTJERNEDRØM: - Jeg vil at Erika skal komme seg opp og frem. Det vil hun selv også, sier Gunilla.
POPSTJERNEDRØM: - Jeg vil at Erika skal komme seg opp og frem. Det vil hun selv også, sier Gunilla. Vis mer

 

Persson, som i sin ungdom jobbet som modell, har også en drøm om å bli kjent selv - helst som skuespiller eller sangerinne.

- Om fem år er jeg vel verdensberømt. Ok, jeg er veldig berømt i Skandinavia nå, men om fem år er jeg verdensberømt!, uttalte hun til Seoghør.no for halvannet år siden.

Den svenske realitystjernen leter fremdeles etter den store kjærligheten, men har tidligere avslørt at hun har hatt flere romanser med kjente menn - som rockeren Rod Stewart (70), fyrst Albert (57) og den svenske filmregissøren Lasse Hallström (69).

Se tirsdagens episode av «Svenske Hollywoodfruer» kl. 20.30 på TV3 i kveld.

LES OGSÅ: - Hun var en djevel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer