HETSET: - Jeg må si at det er ganske tungt å lese det folk har skrevet enkelte steder, det er tydelig at de bare registrerer det de ser på TV, sier Sølvi J. Heggdal (til venstre) til Seher.no. Grethe Nordengen (nummer fire fra venstre) er kvinnen som  Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2
HETSET: - Jeg må si at det er ganske tungt å lese det folk har skrevet enkelte steder, det er tydelig at de bare registrerer det de ser på TV, sier Sølvi J. Heggdal (til venstre) til Seher.no. Grethe Nordengen (nummer fire fra venstre) er kvinnen som Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2Vis mer

- Datteren min synes det er grusomt

"Jakten på kjærligheten"-frier Sølvi Heggdal er sjokkert over netthetsen...

SEHER.NO: "Jakten på kjærligheten" nærmer seg slutten. Alle bøndene har gjort sine valg, og nå gjenstår bare den avsluttende ferieturen for tre av dem. Den fjerde, Jan Erik Kjær, valgte som kjent å trekke seg ut av programmet før det siste valget.

For både bønder og mange av frierne har det vært en hektisk TV-høst, som har ført med seg flere positive opplevelser. Men noe har også vært negativt. Bare spør Calle Breens (49) frier Sølvi J. Heggdal (43), som på grunn av sin noe utagerende stil har opplevd å bli hetset på diverse nettsteder under og etter at bonderomantikken begynte å rulle på skjermen.

- Jeg har aldri fulgt med i nettdebatt og slike ting under tidligere utgaver av "Jakten på kjærligheten", men jeg har fulgt med litt i år - siden jeg har vært med selv. Og jeg må si at det er ganske tungt å lese det folk har skrevet enkelte steder, det er tydelig at de bare registrerer det de ser på TV, sier Sølvi til Seher.no.

Molde-kvinnen mener nemlig at hun ikke tar så stor plass som mange vil ha det til, men at hun gjerne tar ordet når andre velger ikke å gjøre det.

- Jeg reiste inn med blanke ark, og sitter igjen med en bra følelse. Men jeg har fått mye pepper, jeg hadde ikke regnet med at det skulle bli så tøft, forteller hun.

Og:

- Folk tror jo at jeg springer fram foran kamera for å stikke meg fram. Men slik var det ikke. De andre ble filmet like mye som meg, men det viste seg bare at produksjonsselskapet valgte å bruke meg i større grad enn mange andre. Jeg er en enkel person, som blir tolket som en bråkmaker. Det er en urettferdig oppfatning, spør du meg.

Så langt har det gått, at hetsen også har gått ut over Heggdals familie, ifølge henne selv.

- Datteren min synes det er grusomt, og har tatt et verbalt oppgjør med dem på nettet. Med fullt navn og greier. Dette har blitt veldig slitsomt, medgir hun.

Sølvi ble sendt hjem fra gård da tre friere var igjen på Calles gård. Men fortsatt blir hun kjent igjen hvor enn hun beveger seg.

- Jeg er ikke så mye ute lenger. Det er heller ikke så lett å stå på jobb og måtte svare på alle mulige spørsmål om "Jakten". Jeg hadde det artig under innspillingen, men det er selvfølgelig dumt at man skal høre så mye negativt i ettertid, sier "Jakten"-frieren til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på
seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten