- Datteren min gjorde meg skeptisk til å bli med

For «Jakten»-bonden Anders Ueland er det viktig at frierne mener at datteren hans er en positiv ting.

DATTER PÅ TO: For Anders Ueland var det viktig å finne ut hva frierne tenker rundt det faktum at han har en datter på to år. Foto: TV 2
DATTER PÅ TO: For Anders Ueland var det viktig å finne ut hva frierne tenker rundt det faktum at han har en datter på to år. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Med svimlende 114 frierbrev ble Anders Ueland den mest populære bonden i «Jakten på kjærligheten». Men i utgangspunktet var han skeptisk til å bli med i TV 2-programmet, blant annet fordi han har en datter på to år.

- Ja, det var det som gjorde meg skeptisk til å bli med i utgangspunktet. For meg er det veldig viktig at datteren min ikke blir et problem for den jeg ender opp med til slutt, og at hun heller synes det er en fin ting at jeg har barn, sier Ueland til Seoghør.no.

I mandagens episode skal bonden fra Jæren møte noen av frierne for aller første gang. Da var det viktig å finne ut hva slags tanker frierne hadde gjort seg rundt det faktum at Ueland har en datter.

- Det er veldig viktig, fordi dersom jeg skal flytte sammen med en jente, vil det bli en stor del av hverdagen. Det virker inn på oss begge. Så jeg måtte finne ut om akkurat det var noe som passet for dem, derfor la jeg stor vekt på det.

Bonden forklarer at ventetiden før han fikk møte frierne var en nervøs tid.

- Jeg var veldig spent på om de var sånn som jeg hadde sett dem for meg. Man får ikke noe godt inntrykk før man har truffet personen. Da finner man ut om man har kjemi eller ikke, sier Ueland til Seoghør.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du mandager klokken 20.00 på TV 2. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Frierne var litt annerledes enn i brevene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer