STOR FAN: Line Verndal forteller at datteren Helle løper mot henne når hun kommer hjem fra dans - for å kjenne om mamma lukter av Glenn Jørgen Sandaker.  Foto: TV 2
STOR FAN: Line Verndal forteller at datteren Helle løper mot henne når hun kommer hjem fra dans - for å kjenne om mamma lukter av Glenn Jørgen Sandaker. Foto: TV 2Vis mer

- Datteren min er veldig opptatt av ham

Glenn Jørgen Sandaker har fått seg en ny stor fan.

SEOGHØR.NO: Når Line Verndal (42) hver lørdag svinger seg på parketten i TV 2-konkurransen «Skal vi danse», følger datteren Helle (8) spent med.

Hun er stolt av morens innsats. Men ifølge mamma Line er det dansepartneren Glenn Jørgen Sandaker som får aller mest oppmerksomhet.

- Datteren min synes det er kjempestas, hun har innmari lyst til å begynne å danse selv. Hun er også veldig opptatt av Glenn Jørgen, forteller Verndal lattermildt til Seoghør.no.

- Hun kom løpende mot meg da jeg kom hjem fra trening, fordi hun skulle lukte at det luktet Glenn Jørgen av meg. Hun er fornøyd med mamma men veldig fornøyd med Glenn Jørgen!

STOLT DATTER: Når Verndal svinger seg på parketten, følger datteren Helle spent med. Foto: TV 2
STOLT DATTER: Når Verndal svinger seg på parketten, følger datteren Helle spent med. Foto: TV 2 Vis mer

Glenn Jørgen synes det er veldig hyggelig med all engasjementet til Helle.


- Det er kjempekoselig. Jeg fikk et lykkearmbånd av henne i den første sendingen, som jeg alltid har med meg. Jeg er redd for å miste det, så det ligger i dansebagen, forteller han til Seoghør.no.

I «Skal vi danse» viser Verndal seg fram i en rekke flotte kjoler; noen mer avslørende enn andre. Det er ikke noe skuespilleren vanligvis gjør.

- Som privatperson er jeg ganske sober, men siden «Skal vi danse» er som det er, så kjører jeg bare på. Det er også veldig mye løshår og sminke. Når gjør jeg det ellers? Jeg gjør jo aldri det.

Og hun synes det er en ganske underholdende opplevelse.

- Det er jo litt gøy å gjøre det. Når alle andre gjør det samme, så blir det helt naturlig!

IKKE VANLIG KOST: Verndal sier hun ikke pynter seg så ofte. Sånn sett blir det noe helt annet i Skal vi danse. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
IKKE VANLIG KOST: Verndal sier hun ikke pynter seg så ofte. Sånn sett blir det noe helt annet i Skal vi danse. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis merLES OGSÅ: - Jeg har vært betatt av ham siden jeg var 13