- Datteren min er lesbisk

Programlederen har tidligere sagt at homofile barn bør adopteres bort.

HOMOFOB: Jonathan Ross fikk mye kritikk da han i 2009 uttalte at homofile barn burde adopteres bort.  Foto: All Over Press
HOMOFOB: Jonathan Ross fikk mye kritikk da han i 2009 uttalte at homofile barn burde adopteres bort. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den kjente TV- og radioprogramlederen Jonathan Ross (50) avslørte nylig at hans eldste datter Betty Kitten (19) er lesbisk.

Den britiske talkshow-verten, som er mest kjent som programleder for BBC-programmet «The Jonathan Ross Show» og Den britiske komiprisen, er gift med manusforfatter Jane Goldman (40). Det var under et radiointervju med Gaydar Radio, en britisk radiostasjon som er rettet mot homofile lyttere, at Ross avslørte datterens seksuelle legning.

- Som hvilken som helst annen far, elsker jeg barna mine akkurat som de er og uansett hva de gjør. Hennes seksualitet har jeg a) ingenting med og b) bryr jeg meg ikke om, fortalte han åpenhjertig.

Det var da programlederen spurte om hvordan han ville reagert om datteren hadde tatt med seg en dame hjem at han svarte:

- Min eldste datter er lesbisk, så akkurat det spørsmålet har jeg tatt stilling til mange ganger. Så lenge kjæresten er hyggelig, er jeg overlykkelig.

Ross fikk mye kritikk da han i 2009 valgte å gjøre narr av homofile på sitt BBC Radio 2 show.

- Dersom sønnen din spør om en Hannah Montana MP3-spiller, bør du vurdere å adoptere ham bort før han tar med seg en mannlig partner hjem, sa han den gangen.

Uttalelsen førte til 61 klager.

Under radiointervjuet med Gaydar Radio i går kveld var tonen en helt annen.

- Jeg vil bare at barna mine skal være lykkelige, fortalte han åpenhjertig.

Ekteparet har også barna Harvey Kirby (16) og Honey Kinney (13).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Jeg hadde nettopp sex!