- Datteren min er en løgner

Woody Allen slår tilbake mot datterens beskyldninger om misbruk.

IKKE BARE IDYLL: Dylan Farrow har i over 20 år hevdet at Woody Allen misbrukte henne seksuelt da hun var liten. I et åpent brev til New York Times forteller hun om opplevelsene sine. Her er hun avbildet med mamma Mia, Woody, og brødrene Ronan og Moses i 1992.  Foto: REX/ANGIE COQUERAN/All Over Press
IKKE BARE IDYLL: Dylan Farrow har i over 20 år hevdet at Woody Allen misbrukte henne seksuelt da hun var liten. I et åpent brev til New York Times forteller hun om opplevelsene sine. Her er hun avbildet med mamma Mia, Woody, og brødrene Ronan og Moses i 1992. Foto: REX/ANGIE COQUERAN/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: At filmregissør Woody Allen (77) ble tildelt hedersprisen under Golden Globe-utdelingen nylig, har igjen fått de alvorlige beskyldningene mot ham til å blusse opp.

Dylan Farrow (28), datteren Allen adopterte sammen med sin daværende samboer Mia Farrow (68) i 1987, har i over 20 år hevdet at han misbrukte henne seksuelt da hun var syv år gammel.

At Allen ble hyllet på årets Golden Globe, vakte harme hos både Mia Farrow og deres sønn Ronan (26), og begge uttrykte sin avsky over utmerkelsen på Twitter.

I kjølvannet av oppstyret rundt hedersprisen, snakket Dylan Farrow for første gang selv ut om anklagene sine mot faren. Det skjedde i et åpent brev til New York Times.

I det svært personlige brevet beskriver 28-åringen hvordan «Annie Hall»-regissøren så lenge hun kunne huske hadde utøvd seksuelt misbruk mot henne, men at det skjedde så diskré og så rutinemessig at hun trodde det var normalt.

Voldtatt på loftet

Men da han tok henne med opp på loftet som 7-åring, føltes det han gjorde mot henne annerledes, forteller Dylan. Som noe hun ikke lenger kunne holde hemmelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer