- Datteren min er alt jeg har

Jahn Teigen takker datteren Sara for suksessen.

STOLT PAPPA: Jahn Teigen og Anita Skorgans datter Sara er blitt 27 år og studerer ved International Center of Photography i New York. Foto: SCANPIX
STOLT PAPPA: Jahn Teigen og Anita Skorgans datter Sara er blitt 27 år og studerer ved International Center of Photography i New York. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 1984 ble Jahn Teigen og Anita Skorgan foreldre til lille Sara. Hun ble raskt det mest omtalte kjendisbarnet i landet, og bilder av det berømte paret sto på trykk i alle aviser og ukeblader.

I dag studerer Sara for å bli fotograf i New York. Torsdag hadde hun tatt turen til Norge da faren ble hyllet med en egen statue i hjembyen Tønsberg. Den stolte faren har et nært forhold til sitt eneste barn.

- Hun er barnet mitt og er yngre, og har mange fine tanker som vi kan dele. Hun er med på at jeg utvikler meg og ikke står stille, sier Teigen til VG.


Teigen forteller at de to også er gode venner.

- Vi er kjempegode venner. Jeg har jo bare Sara. Hun betyr veldig mye, sier Teigen til avisen.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nektet Anita å komme backstage  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer