- Datteren min ble sjalu på scenen med Liam Hemsworth

Kate Winslet fikk nærkontakt med den 15 år yngre filmkjekkasen i sin nyeste film, «The Dressmaker».

FILMFLØRT: I dramafilmen «The Dressmaker» faller rollefigurene til Liam Hemsworth og Kate Winslet for hverandre. Den 15 år gamle datteren til Winslet skal ha blitt sjalu på morens tette samarbeid med «Hunger Games»-kjekkasen. Foto: Skjermdump fra YouTube
FILMFLØRT: I dramafilmen «The Dressmaker» faller rollefigurene til Liam Hemsworth og Kate Winslet for hverandre. Den 15 år gamle datteren til Winslet skal ha blitt sjalu på morens tette samarbeid med «Hunger Games»-kjekkasen. Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mange ungjenter var nok sjalu på Kate Winslets (40) hete scener med sjarmøren Leonardo DiCaprio (41) i «Titanic».

Selv om det er over 17 år siden den romantiske storfilmen hadde kinopremiere, spiller Winslet fortsatt inn misunnelsesverdige scener med Hollywood-kjekkaser.

I sin nyeste film, «The Dressmaker», innleder den britiske filmstjernens rollefigur et forhold med Teddy McSwiney, som spilles av Liam Hemsworth (25).

Saken fortsetter under bildet.

Nervøs kjekkas

Da trebarnsmoren gjestet «The One Show» nylig, røpet Winslet at datteren Mia (15) ble sjalu på en av scenene hennes med «Hunger Games»-kjekkasen.

- Da jeg fortalte datteren min at jeg skulle spille inn scenen den dagen, så freste hun... Jeg tolket det som sjalusi, fortalte Kate Winslet i programmet ifølge Daily Mail.

I den omtalte filmscenen skal rollefiguren hennes, skredderen Myrtle Dunnage, ta mål av den veltrente overkroppen til McSwiney (Hemsworth) med et målebånd.

Til Daily Mail har Winslet fortalt om den sexy scenen, som selvsagt også involverer kyssing.- Han var nervøs for det der. Vettskremt, faktisk. Det er litt fint å se noe annerledes til en forandring, altså at en kvinne får objektifisere en mannlig overkropp. Og så er han jo kjekk, sier Kate Winslet om Liam Hemsworth i intervjuet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer