Datteren måtte godkjenne Verndals nye TV-prosjekt

Line Verndal ba om datterens godkjenning før hun takket ja til «Skal vi danse».

SEOGHØR.NO: Tidligere har Line Verndal (42) takket nei til å være med i «Skal vi danse». Da skuespilleren ble spurt på nytt i år fikk hun lyst til å teste ferdighetene på dansegulvet, men først var det én hun måtte spørre om lov - nemlig datteren Helle (8).

- Jeg kommer til å være mye borte, så jeg snakket med henne om det. Jeg tenkte at det er noe hun må føle at hun er med på, sier Verndal til Seoghør.no.

TAR PÅ DANSESKOENE: Line Verndal er klar for «Skal vi danse» - et prosjekt hun måtte få godkjent av datteren Helle.  Foto: Stella Pictures
TAR PÅ DANSESKOENE: Line Verndal er klar for «Skal vi danse» - et prosjekt hun måtte få godkjent av datteren Helle. Foto: Stella Pictures Vis mer

Mor og datter har hygget seg sammen med tidligere sesonger av danseprogrammet og åtteåringen var skeptisk til å gi slipp på TV-tradisjonen med mamma.

- Først ville hun ikke at jeg skulle være med for da kunne vi ikke se det sammen, men da jeg fortalte at hun kunne være med, var det en ny verden som åpnet seg. Da ville hun veldig gjerne at jeg skulle være med likevel.

Disse konkurrerer i «Skal vi danse» 2014!

Det var Lines skuespillerkollegaer og tidligere «Skal vi danse»-deltagere Stig Henrik Hoff og Ingar Helge Gimle som oppmuntret henne til å takke ja til programmet.

Lørdagene utover høsten vil derfor jentene flytte fra sofaen og over i TV 2s studio i Nydalen der Helle vil heie frem mamma.

- Egentlig vil jeg ikke ha noen i salen. Jeg pleier å få familie vekk fra sånne ting. Men jeg må ha datteren min der ellers vil hun aldri tilgi meg. I hvert fall før hun synes det blir kjedelig - hvis jeg holder ut så lenge!

LES OGSÅ: - Folk får bare si hva de vil