KNAKK SAMMEN: Realitystjernen skal ha tatt beskjeden om datterens fremtid i rullestol svært tungt. Foto: All Over Press
KNAKK SAMMEN: Realitystjernen skal ha tatt beskjeden om datterens fremtid i rullestol svært tungt. Foto: All Over PressVis mer

Datteren kan ende opp i rullestol

«Teen Mom»-stjernen Leah Messer fortviler over datterens sykdom.

SEOGHØR.NO: «MTV»-stjernen Leah Messer-Calvert (20), kjent fra «Teen Mom» fortviler over den siste tid utvikling i forhold til datteren Aliannah Simms (3) sykdom.
 
Datteren Aliannah har slitt med forskjellige sykdommer helt siden fødselen og har hatt problemer med å gå og vokse riktig.

- Ting har gått fra dårlig til verre i forhold til Ali. Det kan se ut til at hun snart på sitte i rullestol, sier en kilde nær familien til Radaronline.com.

- Dette er grunnen til at Leah og Jeremy nå må flytte ut av sitt nye hus. De trenger et hus uten trapper så det blir enklere for Ali å komme seg rundt. De planlegger også å skaffe seg et sted hvor det er lov å ha hester. De planlegger å bruke hester i Alis terapi.

Kilden vil ikke gå i detaljer rundt Alis sykdom, bortsett fra å si at det dreier seg for en form av mitokondriel sykdom som har forverret seg kraftig.

- Ali har gått til terapi i et par år nå, og det har virket som at det har hatt en positiv effekt. Men da familien var på legebesøk nå i juli fortalte legene at sykdommen bare hadde blitt verre, forteller kilden til nettstedet.

Leah skal ha tatt beskjeden om datterens fremtid svært tungt.

- Hun knakk helt sammen etter hun fikk nyheten. De hadde så store forhåpninger om at hun ville fortsette fremgangen. 

Som 16-åring ble Leah gravid med kjæresten Corey Simms og sammen fikk de tvillingene Aliannah Hope og Aleeah Grace (3). Paret giftet seg på TV-showet i 2010, men skilte seg etter bare seks månder som ektepar. Leah er nå gift med Jeremy Calvert.

LES OGSÅ:    Ble mamme for tredje gang