Datteren havnet på sykehus under «Vikingane»-innspilling

«Vikingane»-paret Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad legger ikke skjul på at de ble skremt da datteren brått ble dårlig.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespillerparet Marian Saastad Ottesen (40) og Nils Jørgen Kaalstad (37) spiller sammen i den nye komiserien «Vikingane».

I virkeligheten har paret to barn sammen, sønnen Hjalmar og en to år gammel datter. Forrige uke bekreftet også Saastad Ottesen at de venter et barn til.

Da Seoghør.no møtte duoen under NRKs høstlansering, fortalte de om dramatikken som skjedde da de hadde med sine to barn under innspillingen av serien.

Deres to år gamle datter havnet nemlig på sykehus.

Saken fortsetter nedenfor.

- Dramatisk

Marian legger ikke skjul på at det var en skremmende opplevelse.

- Vi hadde en seks-ukers opptaksperiode. Jeg måtte pendle, fordi jeg spilte på Nationaltheatret samtidig. Vi hadde med barnevakter og besteforeldre, så alt gikk på skinner frem til minstemann ble lagt inn på sykehuset i Haugesund.

STOLTE FORELDRE: Marian og Nils med sin lille datter, som fikk falsk krupp mens de spilte inn serien «Vikingane», og havnet på sykehus. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Andreas Fadum
STOLTE FORELDRE: Marian og Nils med sin lille datter, som fikk falsk krupp mens de spilte inn serien «Vikingane», og havnet på sykehus. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Se video øverst i saken!

Datteren fikk falsk krupp, som ifølge NHI.no er akutt betennelse i området rundt stemmebåndene, som gir en karakteristisk hoste. 

- Da var det litt kritisk. Det gikk bra, men det kokte litt noen dager. Det ble jo opplevd som dramatisk for oss, utdyper Kaalstad til Seoghør.no.

Med god hjelp av familien sørget de imidlertid for at den lille var godt passet på, samtidig som innspillingen pågikk.

Saken fortsetter nedenfor.

JOBBER SAMMEN: Nils Jørgen Kaalstad (i midten) og Marian Saastad Ottesen (t.h) spiller sammen i TV-serien «Vikingane». Her avbildet med Kåre Conradi.  Foto: NRK
JOBBER SAMMEN: Nils Jørgen Kaalstad (i midten) og Marian Saastad Ottesen (t.h) spiller sammen i TV-serien «Vikingane». Her avbildet med Kåre Conradi. Foto: NRK Vis mer

Dramatisk fødsel

«Tatt av kvinnen»-stjernens forrige graviditet ble avslørt i bryllupet til Marte Krogh i mars 2011.

Der stilte hun i en kjole som viste fram kulen på magen. Hun og samboeren hadde da en liten sønn fra før av, som kom til verden ved en dramatisk fødsel.

Den nyfødte babyen lå en uke på intensiven før noen kunne spå hvordan det hele skulle ende.

- En slik krise setter ting i perspektiv. Når man først kommer seg gjennom det, så føler man seg supersterk. Men det tok litt tid, har Marian tidligere sagt til Dagbladet.

Allerede fire måneder etter fødselen, var hun i full gang igjen med promotering av serien «Lilyhammer». 

Mens Saastad Ottesten tidligere har vært å se i filmer som «Tatt av kvinnen» og «Elsk meg i morgen», har samboeren blant annet spilt i filmene «Fasto» og «Hodejegerne».

STOLT PAPPA: Her er Kaalstad avbildet med sønnen Hjalmar Aleksander. Foto: Andreas Fadum
STOLT PAPPA: Her er Kaalstad avbildet med sønnen Hjalmar Aleksander. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Serien har premiere 14. oktober på NRK.no. Da slippes alle episodene. Serien vises også på NRK1. Første episode sendes 21. oktober.

LES OGSÅ: Marian Saastad Ottesen er gravid: - Vi gleder oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer