Kylie Jenner:

Datteren hastet til sykehuset

Realitystjernen opplevde alle mødres store mareritt.

LAGT INN: Kylie Jenners datter, Stormi Webster, ble nylig innlagt på sykehus i all hast. Foto: NTB Scanpix
LAGT INN: Kylie Jenners datter, Stormi Webster, ble nylig innlagt på sykehus i all hast. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har gått over ett år siden «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen Kylie Jenner (21) ble mor for første gang til datteren Stormi Webster (1).

Siden den gang har Kylie ved flere anledninger åpnet seg om morsrollen, og blant annet har hun uttalt at datteren har forandret livet hennes til det bedre.

Men småbarnslivet er ikke bare en dans på roser - heller ikke for en superstjerne som Kylie Jenner.

Forrige uke opplevde nemlig 21-åringen alle mødres store mareritt, da den ett år gamle datteren havnet på sykehus. Det skriver ET Online.

Søndag delte realitystjernen et bilde på sin Instagram-profil av datteren med smokk og et babyteppe rundt seg. Til bildet skrev hun følgende:

- Har tilbragt dagen på sykehuset med barnet mitt.

Allergisk reaksjon

Videre skriver realitystjernen at innleggelsen skyldes en allergisk reaksjon, men at ettåringen etter forholdene skal ha det bra.

- Hun fikk en allergisk reaksjon, men er 100 prosent OK og vi er hjemme igjen, opplyser hun på sin Instagram-profil, og fortsetter:

INNLAGT: Lille Stormi ble innlagt i hui og hast på grunn av en allergisk reaksjon. Foto: Kylie Jenner / Instagram
INNLAGT: Lille Stormi ble innlagt i hui og hast på grunn av en allergisk reaksjon. Foto: Kylie Jenner / Instagram Vis mer

- Ingenting annet spiller noen rolle når slike ting skjer. Gud velsigne alle mødre med syke barn. Jeg sender så mye kjærlighet og positiv energi deres vei.

Det kan se ut til at Kylie har tatt den lille hjerteknuserens sykeinnleggelse svært tungt, og mandag tok hun igjen til Instagram og beskrev hvordan hun opplevde at datteren ble innlagt på sykehus.

- Velsinget, uten ord. Takk Gud. Jeg tror på å være en refleksjon av det du vil oppnå. Vil du ha kjærlighet, gi kjærlighet. Vil du ha suksess, ønsk suksess, skrev hun i et innlegg på Instagrams historiefunksjon.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Dette er imidlertid ikke første gang en av smårollingene i Kardashian-klanen havner på sykehus grunnet allergisk reaksjon. I slutten av april ble nemlig Kim Kardashian (38) og Kanye West (41) sin sønn, Saint West (3), kjørt til sykehus i full fart grunnet en lignende reaksjon. Det skjedde mens storfamilien ferierte i Palm Springs, ifølge Buzz Feed.

- Jeg er skapt for dette

Til tross for at Jenner opplevde alle mødres store mareritt denne uken, har hun tidligere uttalt at livet hennes ble forandret til det bedre da hun fikk sitt første barn for over ett år siden.

Siden fødselen har hun gitt følgerne sine et innblikk i livet som mamma. I slutten av mars prydet stjernen forsiden av den siste utgaven av magasinet Interview Germany, og i den anledning delte Kylie åpenhjertig om morsrollen og den ett år gamle datteren.

I intervjuet fortalte sminkemogulen blant annet at hun alltid har hatt et ønske om å bli en ung mor.

- Jeg husker at andre spurte meg «er du klar for dette?», men jeg visste alltid at jeg var klar. Du aner ikke hvor stor den kjærligheten er før du har et eget barn. Hun blir alltid satt først, og det er mye å ta innover seg i ung alder. Men jeg føler at jeg er skapt for dette, og hun har forandret livet mitt til det bedre, fortalte Kylie i intervjuet.

Kylie Jenner har vært taus siden nyheten sprakk i februar. Vis mer

Videre sa 21-åringen at hun ser på livet på en mer positiv måte enn tidligere, og at hun føler livet først begynte etter at hun fikk Stormi.

Selv om Kylie ikke er sjenert når det kommer til å dele bilder av det lille sjarmtrollet i sosiale medier, vil hun ikke være å se i familiens realityprogram med det første.

- Jeg vil vente til hun er gammel nok til å ta den avgjørelsen selv.

Ekstravagant bursdagsfeiring

Kylie Jenner har Stormi sammen med rapperen Travis Scott (28). Da den lille hjerteknuseren fylte ett år 1. februar, ble dagen feiret med regnbuetema og hundrevis av ballonger og bamser. Det ekstravagante selskapet var fylt med farger, kaker og drøssevis av gaver.

SØTT: Det var pyntet med masse farger da Stormi ble ett år 1. februar. Foto: Kylie Jenner / Instagram
SØTT: Det var pyntet med masse farger da Stormi ble ett år 1. februar. Foto: Kylie Jenner / Instagram Vis mer

Festen ble arrangert innendørs, men planen var egentlig å ha et stort kalas utendørs med masse barnevennlige aktiviteter. Det så de seg derimot nødt til å avlyse på grunn av tungt regnvær.

- Vi skulle egentlig feire Stormi denne helgen, men det skjer ikke nå fordi det har regnet. Vi kjørte derfor den trygge varianten denne gangen, sa Kylie på sin egen Instagram Story den gang.

Babyens aller første bursdagskake var stor og dekket av strøssel i alle regnbuens farger. Kakens indre besto også av flere lag med regnbuefargede lag.

Bordet hadde hun dekket med fargerike tallerkener, ballonger og fargestifter. Dersom gjestene begynte å kjede seg, var det også mange dyr til stede de kunne leke med. Utendørs hadde de blant annet søte kaniner som kunne klappes og koses med.

Vis mer

LES OGSÅ: Hyllet bestemor Grace Kelly på bryllupsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer