Datteren giftet seg to uker før hun døde

Pierce Brosnans kreftsyke datter ønsket å dø som en gift kvinne.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den 28. juni døde datteren til skuespiller Pierce Brosnan (60) etter å ha blitt rammet av eggstokkreft for tre år siden.
 
Charlotte Brosnan, som ble kun 41 år gammel, giftet seg med sin kjære, kunstneren Alex Smith akkurat to uker før hun døde. Det skriver ContactMusic.

Paret, som har en datter (14) og en sønn (8) sammen, utvekslet ekteskapsløftene foran familiene sine i London den 14. juni.

- Det var den mest rørende dagen i mitt liv. Det var ikke en dag for å være trist. Alex og pierce smilte bredt, forteller en familievenn som var til stede under seremonien til The Sun, ifølge DailyMail

Moren til Charlotte, som var gift med «Skyggen»-stjernen fra 1980 til sin død i 1991, ble rammet av samme sykdom. Også Charlottes bestemor døde av eggstokkreft i sin tid.

Pierce Brosnan har tidligere fortalt at kreftsykdommen til hans første kone Cassandra Harris har preget livet hans siden hennes død.

Siden 2001 har filmstjernen vært gift med journalisten Keely Shaye Smith (49). De to har sønnene Dylan (16) og Paris (12) sammen.

Se video øverst i saken!

LES OGSÅ: - De kommer til å savne énVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer