Datteren går i Dorthe Skappels fotspor

Marthe er familien Skappels nye skjermtroll. Da er det godt å ha en rutinert TV-stjerne som mor.

PÅ SKJERMEN: Dorthe Skappels datter Marthe er også blitt programleder. Debuten på StyleTV.no er allerede unnagjort. Foto: Scanpix
PÅ SKJERMEN: Dorthe Skappels datter Marthe er også blitt programleder. Debuten på StyleTV.no er allerede unnagjort. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Siden 1997 har Dorthe Skappel (48) ledet underholdningsprogrammet «God kveld Norge» på TV 2. Nå har hennes yngste datter Marthe Skappel (20) også debutert som programleder – for internettkanalen StyleTV.no.

– Jeg var innom der på mandag og fikk beskjed om å være klar på torsdag. Jeg tar det på strak arm og det er kjempegøy, sier Marthe til Se og Hør.

Gode råd
StyleTV.no er en kanal for mote, livsstil og underholdning. Og selv om flotte Marthe foreløpig ikke har mye erfaring, har hun fått noen gode tips med på veien fra Dorthe.

– Mamma sa jeg burde være interessert og nysgjerrig. Ellers skulle jeg ta det som det kommer, smiler hun.

I likhet med designersøsteren Maria (25) er også Marthe veldig opptatt av mote. Men hun hadde ikke drømt om å gå i morens fotspor.

Heldig
– Å jobbe med TV har alltid sett morsomt ut, men det har ikke vært noe jeg har planlagt. Jeg føler meg veldig heldig som får muligheten til å jobbe i StyleTV, forteller Marthe.

Går det henne godt har hun mange gode år i TV fremfor seg.

Mamma Dorthe fikk først jobb i TVNorge, før hun kom til TV 2 på midten av 1990-tallet. I dag leder hun fortsatt «God kveld Norge», som til dags dato er det mest suksessfulle kjendis-programmet i norsk tv-historie.

Denne saken sto på trykk i Se og Hør Weekend 2. desember.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik ser Dorhe ut under kjolen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer