EKTEMANNEN: Siden 2007 har Melanie Brown vært gift med filmprodusenten Stephen Belafonte. Han er far til artistens yngste datter. Foto: FameFlynet
EKTEMANNEN: Siden 2007 har Melanie Brown vært gift med filmprodusenten Stephen Belafonte. Han er far til artistens yngste datter. Foto: FameFlynetVis mer

Datteren fraktet til sykehus i all hast

- Hun var helt desorientert da hun våknet og blod strømmet ut av nesa hennes, avslører Mel B.

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Spice Girls»-stjernen Melanie Brown (38), kjent som Mel B, fikk den verst tenkelige starten på dagen onsdag morgen.

I et radiointervju forteller trebarnsmoren at datteren Angel Iris (6), som hun har med Hollywood-stjernen Eddie Murphy (52), tilbragte mesteparten av formiddagen på et sykehus i Los Angeles.

- I går følte hun seg dårlig. Hun var svimmel og hun blødde neseblod for første gang, så jeg holdt henne hjemme fra skolen. Da hun våknet i dag var hun helt desorientert og det strømmet blod ut av nesa hennes, forteller Mel B, ifølge E!Online.com.

- Vi dro til akutten i full fart og der tok de en rekke prøver av henne. Stakkars lille jente.

Dessverre vet popstjernen fremdeles ikke hva som er galt med datteren.

- Legene vet ikke enda, så nå venter vi bare på svarene. De tror kanskje det kan være en bilyd på hjertet, en blodåreinfeksjon eller bihullbetennelse. Så det er mye som skjer på en gang nå, sier hun, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Sex holder meg i form