BÅTLIV: Bjørn Rune Gjelsten trives på vannet, og har fartstid som Offshore-racerfører av båten «Spirit of Norway» (bildet). Nylig investerte han i en luksusuyacht til 115 millioner kroner. Foto: NTB scanpix
BÅTLIV: Bjørn Rune Gjelsten trives på vannet, og har fartstid som Offshore-racerfører av båten «Spirit of Norway» (bildet). Nylig investerte han i en luksusuyacht til 115 millioner kroner. Foto: NTB scanpixVis mer

Datteren fant navn til luksusyachten til 115 millioner

Milliardær Bjørn Rune Gjelsten ser frem til late sommerdager på sin nyinnkjøpte seilbåt.

SEOGHØR.NO: Milliardær og finansmann bjørn Rune Gjelsten (54) har nylig gått til innkjøp av en luksusyacht til den nette sum av 115 millioner kroner, skriver VG - som er rundt halvparten av hva han og kona Solveigs (52) oppussingsprosjekt Villa Gjelsten på Bygdøy koster.

Båten er en modell laget i 2006, og har plass til 14 gjester og mannskap på ni. Boblebad befinner seg på dekk, og ifølge avisen oser interiøret av luksus.

Gjelsten har latt datteren Ingrid (12) få velge navn, og luksusyachten ble dermed oppkalt etter familiens kjæledegge, den irske setteren Zita.

Til Finansavisen forteller kjendisinvestoren at han og familien nå gleder seg til late sommerdager på den nyinnkjøpte yachten:

- Det er korrekt at vi har investert i en båt, og gleder oss til en sommer i Middelhavet. Familien ser frem til en sommer med mye sol og varme, og litt mindre regn, mygg og laks.

Gjelsten er spesielt glad i båtliv og vannsport, og har tidligere vunnet VM i Offshore race med «Spirit of Norway» hele fem ganger.

Ifølge avisen har milliardærfamilien også kjøpt seg båtplass i jetset-byen Cannes i Frankrike.

LES OGSÅ: Kim Kardashian ble mamma