Ellinor Bjurström:

Datteren alvorlig syk: - Grusomt

Datteren til den svenske influenseren ble alvorlig syk.

SYK: Den svenske influenseren Ellinor Bjuströms datter ble alvorlig syk. Her avbildet med kjæresten Jimmy Olsson. Foto: Instagram
SYK: Den svenske influenseren Ellinor Bjuströms datter ble alvorlig syk. Her avbildet med kjæresten Jimmy Olsson. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er i underkant av to måneder siden den svenske influenseren Ellinor Bjurström (27) ble mamma for andre gang, da hun og kjæresten Jimmy Olsson (33) fikk en liten datter - lille Novali Noraa Bjurström.

Fra tidligere har de sønnen Aaron (3).

Siden har svensken delt flere bilder av sin nye tilværelse som tobarnsmor i sosiale medier. Hun har også åpnet seg om sin dramatiske fødsel overfor Se og Hør.

Det er også i sosiale medier Bjurström nå forteller fansen at den nyfødte jenta måtte legges inn på sykehus.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

RS-virus

«Så mye uro jeg har kjent de siste 24 timene er helt urimelig. Det startet med noen nys her og der, og sluttet med pustevansker», skriver hun på Instagram.

Til teksten har influenseren delt et bilde av lille Novali i en sykehusseng, samtidig som hun avslører at den lille babyen har fått RS-virus.

Ifølge Lommelegen er RS-virusinfeksjon en hyppig årsak til nedre luftveisinfeksjoner (bronkiolitt og lungebetennelse) hos små barn og spedbarn. Legenettstedet skriver videre at viruset er en viktig årsak til sykehusinnleggelse for små barn:

«Barn med kroniske sykdommer, spedbarn under tre måneder og premature er blant de som har større risiko for alvorlig sykdom», heter det.

- Hjelpeløs

Overfor Se og Hør forteller Bjurström at sin knappe to måneder gamle datter ble så syk at de til slutt bestemte seg for å søke hjelp på sykehuset.

- Novali hadde for rask pust og en veldig pipende lyd da hun pustet. Derfor søkte vi hjelp på sykehuset. Hun hadde aldri feber, noe som normalt er et vanlig symptom, forteller Bjurström.

Som mamma er det naturligvis et stort mareritt å se barna sine syke.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Det var så grusomt å se henne syk. Jeg var så hjelpeløs, og hadde gjort alt for å bytte plass med henne.

I dag går det heldigvis bedre med den lille jenta, forteller tobarnsmoren til Se og Hør.

- I dag har hun det mye bedre. Hun er fremdeles litt påvirket av det, men har det utrolig mye bedre, avslutter hun.

LES OGSÅ: - Jeg var veldig syk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer