Kourtney Kardashian og Penelope Disick:

Datteren (6) vekker reaksjoner med Gucci-sko på skolen

Fansen reagerer på det luksuriøse skotøyet til seksåringen.

DYRE SKO: Kourtney Kardashians datter Penelope (t.v.) møtte opp på skolen med Gucci-loafers til en verdi av 3500 norske kroner. Det fanget rakst oppmerksomheten til fansen. Her er de to sammen med Kim Kardashians datter, North West. Foto: NTB scanpix
DYRE SKO: Kourtney Kardashians datter Penelope (t.v.) møtte opp på skolen med Gucci-loafers til en verdi av 3500 norske kroner. Det fanget rakst oppmerksomheten til fansen. Her er de to sammen med Kim Kardashians datter, North West. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke et ukjent faktum at Kardashian-familien bader i penger, og de er kjent for å kjøpe gaver til hverandre for svimlende summer - alt fra biler til diamanter og rådyre designervesker.

Når det kommer til barna til realitystjernene, er det trygt å si at de vokser opp i en hverdag som skiller seg kraftig fra andres på samme alder. Og i likhet med foreldrene drysser det også flere goder på dem.

I desember kom det blant annet frem at Kourtney Kardashian (39) og Scott Disicks (35) sønn Mason (9) fikk en jakke av bestemor Kris Jenner (63) til en sum av hele 27 000 norske kroner. Jakken var av merket Versace, og var visstnok en bursdagsgave fra Kardashian-klanens overhode.

SVINDYR LIVSSTIL: Kris Jenner kjøpte like så greit en Versace-jakke til 27 000 kroner til barnebarnet Mason. Foto: NTB Scanpix
SVINDYR LIVSSTIL: Kris Jenner kjøpte like så greit en Versace-jakke til 27 000 kroner til barnebarnet Mason. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Unormalt skotøy til 6-åring

Nå er det derimot lillesøster Penelope (6) som vekker oppsikt med sitt antrekk, eller rettere sagt fottøy.

Hun ble nemlig avbildet i et par Gucci- loafers til en verdi av 400 dollar, noe som tilsvarer rundt 3500 norske kroner, ifølge Daily Mail.

Se dette innlegget på Instagram

Spring Break is over 😭📖📚✏️

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Det tok ikke lang tid etter at Kim Kardashian (38) delte et bilde av seg selv sammen med datteren North West (5), Kourtney Kardashian og Penelope på gressplenen foran barneskolen til jentene, før fansen ble oppmerksom på skoene til sistnevnte.

Flere påpekte blant annet at de selv ikke har råd til det luksuriøse merket, og at det er spesielt at en seks år gammel jente har på seg svindyre sko fra et luksusmerke på skolen.

- Se på Penelope i sine små Gucci-loafers på skolen. Herregud, jeg trodde det var vanlige loafers, hva vet vel jeg. Gucci-loafers på skolen i en alder av seks, null stress, kommenterer en under bildet.

- Penelope til høyre har bedre motesans som barn enn jeg har som 24-åring, skriver en annen.

«MAMMA?»: North West stiller et spørsmål mamma Kim Kardashian ikke er helt forberedt på. Vis mer

- Det faktum at Penelope har på seg Gucci-loafers på skolen gjør meg sjokkert. Har Penelope på seg Gucci-loafers? Penelope er «Gucci gang», er det Gucci? Herregud, har Penelope på seg små Gucci-loafers, så søtt. Når Penelope er «Gucci gang» og jeg ikke er det, skriver en annen.

Kim og Kourtney ser derimot ut som to sporty mødre, iført sneakers og avslappende klær, for anledningen. Kusinene og bestevenninnene North og Penelope er ikledd like skoleuniformer med skjorte og skjørt på bildet.

North kjører derimot en litt mer avslappet skostil enn Penelope, og har på seg strømpebukse og sko av merket Converse i Instagram-innlegget.

Garderobe til åtte millioner

Selv om North ikke hadde på seg det dyreste skotøyet for anledningen, har hun ikke noe å klage på når det kommer til det å ha tilgang på en luksusgarderobe.

I 2016 ble det nemlig kjent at kjendisdatteren angivelig hadde en garderobe verdt en sum de fleste bare kan drømme om.

En kilde nettstedet Life & Style hadde snakket med hevdet at Kim og Kanye punget ut omkring 45 000 kroner i uken for å style North den gang.

- North har en stylist, frisør og en person som fikser neglene hennes hver eneste dag. Hun er en av verdens mest fotograferte barn, og hun elsker å få håret og neglene fikset. Det gjør henne glad, hevdet kilden.

SVINDYR KLESSTIL: Kjendisdatteren North West hadde en garderobe de fleste bare kunne drømme om - i en alder av kun tre år. På bildet til venstre er hun ikledd en strutsejakke, mens på bildet i midten har hun en jakke fra det eksklusive merket Balmain. Foto: NTB scanpix
SVINDYR KLESSTIL: Kjendisdatteren North West hadde en garderobe de fleste bare kunne drømme om - i en alder av kun tre år. På bildet til venstre er hun ikledd en strutsejakke, mens på bildet i midten har hun en jakke fra det eksklusive merket Balmain. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det profilerte maktparet har flere ganger vekket oppsikt for å ha kledd opp datteren i klær til svimlende høye priser.

Da North var kun halvannet år gammel dukket hun opp på luksus-spa med en sort strutsejakke, noe Kim skal ha vært svært stolt av.

Som datter av en verdensberømt rapper har North også en rekke konsert-antrekk i orden, og hun er blitt avbildet i kule skinnjakker og T-skjorter stylet med tykke gullkjeder.

- North har en garderobe til en verdi av åtte millioner kroner. Hun har en Hermès-veske, flere kjoler fra Balmain, designersko og en slangeskinnsveske, sa kilden til Life & Style i 2016.

SJARMTROLL: Datteren til Kim Kardashian og Kanye West, North West, tok fullstendig av på en gospelkonsert søndag. Slikt får verden med seg! Vis mer

Kjøpte babysmokk til 760 000 kroner

Og North West er ikke det eneste av barna til Kim Kardashian og Kanye West som har dyre ting. Da et år gamle Chicago West meldte sin ankomst i januar i fjor, ble Kim nødt til å dra ut på en aldri så liten shoppingrunde.

Den nyfødte datteren skulle absolutt ikke mangle noe utstyr, og ifølge Daily Mail punget trebarnsmoren ut 550 000 dollar, tilsvarende rundt 4,4 millioner kroner, på nytt babyutstyr.

KOSEBAMSE: En bamse til 1,35 millioner er lommerusk for Kim Kardashian. Foto: Louis Vuitton
KOSEBAMSE: En bamse til 1,35 millioner er lommerusk for Kim Kardashian. Foto: Louis Vuitton Vis mer

Ifølge magasinet Closer hadde Kanye uttalt at hans kone er «helt ute av kontroll».

Kim kjøpte nemlig blant annet en gyngehest med Swarovski-krystaller til 1,1 million kroner og en Steiff Louis Vuitton-teddybjørn til 1,3 millioner kroner.

I tillegg ble det rapportert om at realitystjernen hadde importert alt det dyreste hun kunne finne i Italia for å dekorere soverommet til lille Chicago.

Hun bestilte blant annet en luksuskrybbe fra designer Dolce Notte, og en håndmalt vugge, en barnevogn og matchende stoler og skap til en prislapp på rundt 40 000 dollar, nærmere 316 000 norske kroner.

DYR RIDETUR: Denne gyngehesten fra Swarovski koster rundt 1.1 million norske kroner. Foto: Swarovski
DYR RIDETUR: Denne gyngehesten fra Swarovski koster rundt 1.1 million norske kroner. Foto: Swarovski Vis mer

I tillegg hadde Kim angivelig brukt rundt 800 000 kroner på «limited edition»-babyklær fra Dolce & Gabbana.

38-åringen hadde også installert et privat spa hjemme hos seg selv - og et eget baby-spa, med en fulltidsansatt massør. Hun skal også ha laget et eget yogastudio og et eget svømmebasseng for nyfødte.

Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med nytt Instagram-bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer