MARERITT: Mads Mikkelsen opplevde alle foreldres mareritt da han fant ut at datteren var blitt utsatt for blind vold. Foto: All Over Press
MARERITT: Mads Mikkelsen opplevde alle foreldres mareritt da han fant ut at datteren var blitt utsatt for blind vold. Foto: All Over Press Vis mer

Datteren (18) ble sparket i hodet av voksen mann

Mads Mikkelsen opplevde alle foreldres mareritt.

Publisert
SEHER.NO: Den danske skuespilleren Mads Mikkelsen (46) opplevde alle foreldres mareritt i helgen.

Datteren hans Viola Jacobsen (18), som han har med Hanne Jacobsen, ble utsatt for blind vold da hun var på fest i København.

I følge vitner det danske politet har snakket med skal en 36 år gammel mann plutselig ha tatt kvelertak på 18-åringen, dyttet henne så hun faldt i bakken, og siden sparket henne i hodet, skriver Ekstra Bladet.

Mannen ble raskt anholdt av politiet, og vil bli straffet.

Den 18 år gamle jenta har fulgt i sin fars skuespiller-fotspor, og har allerede hatt sin første filmrolle. Selv har det blitt spekulert i om Mads Mikkelsen er aktuell som Jo Nesbøs (51) etterforsker-karakter «Harry Hole», når stjerne-regissør Martin Scorsese (69) skal filmatisere «Snømannen».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her prøver Jim Carreys datter seg i «Idol» 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer