Datet transseksuell

- Jeg var faktisk ganske gira.

FRISINNET: Bob Geldofs modelldatter Peaches Geldof har ingenting imot hverken ekteskap, dating med eldre menn eller transseksuelle.  Foto: Stella Pictures
FRISINNET: Bob Geldofs modelldatter Peaches Geldof har ingenting imot hverken ekteskap, dating med eldre menn eller transseksuelle. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Datteren til artisten Bob Geldof (59), modellen Peaches Geldof (21), er en svært åpen person. Hun har giftet seg i Las Vegas, blitt skilt igjen og dessuten datet den 17 år eldre regissøren Eli Roth (38).

Og nå avslører 21-åringen at hun også har datet en transseksuell. Det er tre år siden Geldof datet den transseksuelle gutten, som på første date avslørte at han tidligere var kvinne. Men den rocka modellen lot seg ikke vippe av pinnen:

- Jeg ble faktisk ganske gira, for å være ærlig. Og jeg møtte ham flere ganger.

- Jeg synes bare det er kult, jeg omhavner all slags seksualitet og multikulturalisme. Det fascinerer meg, innrømmer hun overfor Daily Mirror ifølge Femalefirst.

Geldof junior har tydeligvis arvet noe av rockefaren og veldedighetsarbeideren Bob Geldofs empati. Hun forteller at hun beundret den transseskuelle guttens evne til å være så fornøyd og komfortabel med den han var:

- Jeg syntes ikke det var noe uvanlig ved innrømmelsen hans, sier hun.

Peaches Geldof har tidligere vært gift med musiker Max Drummey i omtrent et halvt år, og paret skilte seg på vårparten i 2009 - rikignok etter å ha tatovert hverandres navn på hånden. Nå er hun kjæreste med Thomas Cohen, som hun har vist fram på Twitter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Moren: - Hun vil slite resten av livet