Lady Victoria Hervey:

- Datet skandaleprinsen

Medvirker i dokumentaren «Ghislaine, Prince Andrew and the pedophile».

EKS?: Prins Andrew skal blant annet ha datet modell og sosietetskvinne Lady Victoria Hervey. Foto: DIGGZY/ Shutterstock/ NTB
EKS?: Prins Andrew skal blant annet ha datet modell og sosietetskvinne Lady Victoria Hervey. Foto: DIGGZY/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2021 ble det kjent at Virginia Giuffre (38), et av de påståtte ofrene til finansmannen Jeffrey Epstein, hadde levert inn et sivilt søksmål mot britenes prins Andrew (61). Hun anklaget prinsen for å ha forgrepet seg på henne på Epsteins eiendom da hun var 17 år.

Epstein tok sitt eget liv i fengsel i 2019.

Giuffre sier at hun ble misbrukt av prinsen i hans avdøde venns hjem i New York, på hans private øy i Karibia, samt i en leilighet i London som tilhører Epsteins tidligere partner Ghislaine Maxwell (60).

Maxwell ble i slutten av desember kjent skyldig i å ha rekruttert unge jenter for å bli seksuelt misbrukt av Epstein og vennene hans.

Skal ha datet prinsen

Nylig ble det kjent at ovegrepssøksmålet mot prins Andrew skal behandles. Det ble besluttet av en domstol i New York.

Tirsdag kveld ble dokumentaren «Ghislaine, Prince Andrew and the pedophile» sendt på britiske ITV. I dokumentaren settes forholdet mellom den britiske prinsen og jetsetteren Ghislaine Maxwell under et kritisk søkelys, skriver danske Ekstra Bladet.

Det framkommer også at den tidligere britiske modellen og «It-jenta» Lady Victoria Hervey (45) skal ha datet prinsen i en kort periode. Hun skal også ha møtt Epstein og Maxwell, og mener hun ble brukt som lokkemiddel i deres misbruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer