Datet samme kjendis annenhver dag

- Jeg visste ingenting før Mari fortalte om sin nye date, sier «Tigerstaden»-venninnen.

GODE VENNER: «Tigerstaden»-jentene Anette-Marie Antonsen, Linni Meister, Carina Dahl og Mari Wang Haugersveen er gode venner både og bak TV-skjermen.  Foto: Curt Hjerstedt, Seoghør.no.
GODE VENNER: «Tigerstaden»-jentene Anette-Marie Antonsen, Linni Meister, Carina Dahl og Mari Wang Haugersveen er gode venner både og bak TV-skjermen. Foto: Curt Hjerstedt, Seoghør.no. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Anette-Marie Antonsen (27) er i likhet med venninnene Linni Meister, Carina Dahl og Mari Wang Haugersveen i TV 2 Bliss-serien «Tigerstaden», glad i det gode liv.

Men det er ikke bare sansen for fest og moro foran kamera, jentene har felles.                                           

Datet samme kjendismann

Da de i forrige uke besøkte TV 2-programmet «Ettermiddagen», avslørte Anette-Marie og Mari at de har datet en norsk kjendismann samtidig, uten å vite om hverandre.

Til Seoghør.no utdyper Anette-Marie at hun ikke ante noe om at venninnen datet samme mann.

- Jeg var på Tjuvholmen i Oslo i fjor med venner, da jeg møtte Mari og hennes gjeng. Plutselig fortalte Mari om en date hun hadde overnattet hos to kvelder tidligere. Det var samme mann som jeg hadde overnattet hos natten etter.

I TV-intervjuet avslørte Mari at det dreier seg om en kjent norsk mann.

Anette-Marie bekrefter dette til Seoghør.no men sier at hun ikke vil røpe navnet hans.

Saken fortsetter under bildet.

UT PÅ TUR: I «Tigerstaden» på TV 2 Bliss følger kameraene livet til Carina, Linni, Mari og Anette-Marie både i Norge og i utlandet. Foto: TV 2
UT PÅ TUR: I «Tigerstaden» på TV 2 Bliss følger kameraene livet til Carina, Linni, Mari og Anette-Marie både i Norge og i utlandet. Foto: TV 2 Vis mer

Lo av sjekketaktikken

De to jentene valgte å le av beilerens sjekketaktikk - som varte en uke før den ble avslørt.

- For min del var det i hvert fall ikke snakk om noen dype følelser, så det gikk lett å le av det, sier Anette-Marie.

Hun møtte den mannlige kjendisen en gang etter at hun fikk vite om dobbeldatingen, mens Mari valgte å droppe kontakten med en gang.

- Jeg har aldri opplevd noe sånt før. Anette- Marie og jeg har datet samme mann en annen gang også. Men da var det en måned mellom da jeg hadde gjort det slutt og hun traff ham, sier hun til Seoghør.no.

Får frierbrev

Anette-Marie er den eneste av årets «Tigerstaden»-jenter som er singel, og etter at første episode av serien hadde premiere i forrige uke, fikk hun raskt et stort antall henvendelser på e-post, sosiale medier og sin populære blogg.

Hun heller imidlertid kaldt vann i blodet på guttene som håper å kapre en date ved hjelp av Facebookmeldinger.

- Det er nok ikke på den måten jeg vil møte mannen i mitt liv, Jeg liker bedre å møte folk ute eller gjennom venner, sier hun med et smil til Seoghør.no.

LES OGSÅ:  Luksusfellen-paret brast i gråt da gjelden ble avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer