FLOTTE: 18 kvinner skal kjempe om "Ungkaren" Jørgen Festervoll. Her er de ni "40-åringene" avbildet på stranda. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FLOTTE: 18 kvinner skal kjempe om "Ungkaren" Jørgen Festervoll. Her er de ni "40-åringene" avbildet på stranda. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Datet 16 år yngre mann

- Jeg følte meg helt på bølgelengde, mener "Ungkaren"-deltager.

SØR-AFRIKA (SEHER.NO): I "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge er Silje Haukner (39) én av de flotte kvinnene som kjemper om å bli den som årets ungkar, Jørgen Festervoll (30), til slutt velger.

Ni år er hva som skiller Ungkaren og Silje. Men en ni år yngre mann er ingen hindring, skal man tro 39-åringen selv.

- Jeg er veldig fleksibel i forhold til alder. I og med at jeg er rundt 40 nå, så mener jeg at ti år yngre, ti år eldre, det bør ikke spille noen stor rolle egentlig. Men jeg har nok hatt en tendens til å date litt yngre menn, innrømmer hun til Seher.no.

For ikke så altfor lenge siden datet nemlig Silje en mann som er 23 år gammel - altså 16 år yngre enn henne selv.

- 23-åringer kan være så mangt. Han var en veldig oppegående og reflektert type. Jeg følte meg helt på bølgelengde, egentlig, forteller hun.

Nå er det altså Jørgen Festervoll som gjelder for Silje Haukner. Og så lenge han har en bra personlighet, er han absolutt aktuell for den vakre kvinnen - tross aldersforskjellen mellom dem.

- Jeg er borte i mange forskjellige mennesker i forskjellige aldre hele tiden, og jeg synes det er veldig mange ok unge, på min egen alder og eldre. Alderen betyr ikke så fryktelig mye, det er det som er greia - det er personligheten det kommer an på. Hvordan man holder seg, og hvordan man er som type, sier hun til Seher.no.

"Ungkaren 20 vs. 40" sendes på TVNorge torsdag klokka 21.30.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hvem av disse vil ha sex på TV?

Se videointervjuet med "Ungkaren"-deltager Silje Haukner her:

[obj:media:7556]