Dater Uma Thurmans eks

Etter flere uker med rykter har Chelsea Handler og Andre Balazs endelig begynt å date offentlig.

PÅ DATE: Komikeren og TV-stjernen Chelsea Handler bekreftet etter flere uker med rykter at hun dater hotelleieren Andre Balazs ved å ta ham med seg på fest for sin nye bok i New York. Bildet er fra en gallamiddag i februar, som begge deltok på . Foto: All Over Press
PÅ DATE: Komikeren og TV-stjernen Chelsea Handler bekreftet etter flere uker med rykter at hun dater hotelleieren Andre Balazs ved å ta ham med seg på fest for sin nye bok i New York. Bildet er fra en gallamiddag i februar, som begge deltok på . Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Den amerikanske komikeren og TV-stjernen Chelsea Handler (36) har i flere uker vært koblet til den amerikanske hotelleieren Andre Balazs, men vært taus om ryktene - frem til nå.

Da 36-åringen lørdag feiret lanseringen av sin nye bok «Lies that Chelsea Handler told me» i New York, stilte Balazs opp ved hennes side.

- Han er en babe. Han har suksess og er veldig snill. Jeg tror hun har møtt sin match, sier Chelseas venninne Heather McDonald til nettsiden OMG.

«Kill Bill»-stjernen Uma Thurman (40) datet Andre Balazs fra 2004 til 2006.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg liker ikke dating