Dater ukjent skuespiller

Sienna Miller på hemmelige stevnemøter.

DATER IGJEN: Sienna Miller har lagt forholdet til Jude Law bak seg. Nå er hun klar for nye romantiske eventyr. Foto: All Over Press
DATER IGJEN: Sienna Miller har lagt forholdet til Jude Law bak seg. Nå er hun klar for nye romantiske eventyr. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Sienna Miller (25) ser endelig ut til å ha kommet over ekskjæresten Jude Law (34). Nå nyter hun ifølge The Sun hemmelige stevnemøter med en lite kjent skuespiller som hun traff under innspillingen av "Factory Girl".

Den britiske skjønnhetens nye flamme skal være den 38 år gamle amerikaneren Will Carter, og Sienna skal ha fortalt venner at hun nå har kommet seg videre etter bruddet med Jude og at Will er "virkelig søt".

- Sienna er veldig flørtete og hun kunne ikke holde hendene unna Will, sier en kilde som observerte turtelduenes heftige elskovsscener under filminnspillingen.

- Det så ut til at de virkelig fant tonen og de har sett hverandre så ofte som mulig, vanligvis i Los Angeles.

Ryktene om forholdet kommer bare kort tid etter at Sienna ble linket til en annen skuespiller - den langt mer berømte Leonardo DiCaprio.

Will har tidligere jobbet som presseansvarlig for den amerikanske senatoren John Warner, men sa opp jobben for å prøve seg som skuespiller i New York og LA. Rollen i "Factory Girl" er bare hans andre studiorolle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer