Dater svensk supermodell

Forholdet til John Mayer var bløff - Marcus Schenkenberg er Jessica Simpsons nye flamme.

FOTOGEN: Marcus har tidliger datet Baywatch-stjernen Pamela Anderson Foto: All Over Press
FOTOGEN: Marcus har tidliger datet Baywatch-stjernen Pamela Anderson Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jessica Simpsons påståtte forhold til John Mayer skal bare ha vært oppspinn. Ifølge nettstedet TMZ, skal Mayer ha blitt rasende over alle mediedekningen og hevder Simpson bare brukte ham for å øke platesalget sitt.


Men nå har Jessica selv tatt bladet fra munnen. Da hun tidligere denne uken var gjest i det amerikanske talkshowet The View, prøvde hun desperat å reparere skadene fra de siste ukers skriverier:


- Jeg dater faktisk ikke John Mayer, sa Jessica.


Nå har popstjernens talsmann gjennom en årrekke - Rob Shuter - fått sparken. Ifølge kilder TMZ har vært i kontakt med, skal Simpson-gjengen ha vært misfornøyde med Shuter i lang tid. Mayer-fiaskoen skal ha vært dråpen som fikk begeret til å renne over.


Men ifølge Aftonbladet er det en ny mann i Jessicas liv. Newlyweds-stjernen skal nemlig ha funnet tonen med den svenske supermodellen Marcus Schenkenberg!


Paret skal nylig ha blitt observert sammen på den eksklusive nattklubben Bungalow 8 i New York, til tross for at Marcus i sommer har vært koblet til dokusåpestjernen Natacha Peyre.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer