Dater sin avdøde kones venninne

Peaches Geldofs ektemann skal ha funnet lykken på ny - ett år etter konas dødsfall.

TOBARNSMOR: Peaches Geldof ble bare 25 år. Hun ble funnet død i sitt eget hjem i Kent, England 7. april i fjor. Her med ektemannen Thomas Cohen på en filmpremiere i 2012. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Peaches Geldof ble bare 25 år. Hun ble funnet død i sitt eget hjem i Kent, England 7. april i fjor. Her med ektemannen Thomas Cohen på en filmpremiere i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne uken er det ett år siden kjendisdatteren Peaches Geldof ble funnet død i sitt eget hjem i Kent i England. Ifølge obduksjonsrapporten døde 25-åringen som følge av en heroinoverdose.

Peaches etterlot seg barna Astala (3) og Phaedra (2), som hun fikk med ektemannen Thomas Cohen (24). Nå ett år senere, skriver britiske medier at Cohen har funnet lykken på ny, med Peaches gode venninne Georgia Keeling (24).

- Det er fantastisk å se ham smile igjen, har en kilde sagt til avisen The Sun, ifølge nettstedet DailyMail.

Den 24 år gamle artisten skal den siste tiden ha tilbrakt mye tid sammen med enkemannen og hans to sønner, og nettstedet har publisert flere bilder av de to sammen på trilletur med eldstemann Astala.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer