Dater rivalens eks-kjæreste

Singellivet varte kun noen få dager for den engelske modellen.

OVERTAR KONKURRENTENS KJÆRESTE: Modellene Katie Price og Kelly Brook har ikke bare felles yrke. Nå har de også datet samme mann. Foto: Stella
OVERTAR KONKURRENTENS KJÆRESTE: Modellene Katie Price og Kelly Brook har ikke bare felles yrke. Nå har de også datet samme mann. Foto: Stella Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag ble det kjent at den engelske modellen og TV-stjernen Katie Price, mest kjent som Jordan, hadde gjort det slutt med sin argentinske kjæreste Leandro Penna, fordi han nektet å ha sex med henne like ofte som hun ønsket.

Men singellivet skal ikke ha vart mer enn et par dager for 33-åringen. Onsdag morgen kom hun nemlig ut av et hus i London i armene på rugbystjernen Danny Cipriani.

Ifølge The Sun skal de to ha tilbragt en fuktig kveld sammen på byen tirsdag kveld, før de begge overnattet i hjemmet til sin felles venn, cricketspilleren Rory Hamilton-Brown.

De to turtelduene brydde seg ikke om fotografene og kysset hverandre før de skilte lag onsdag morgen.

Danny Cipriani er tidligere kjent for å ha datet en annen av Storbritannias mest kjente modeller og en av Katies tøffeste glamour-konkurrenter, Kelly Brook (31). Det to år lange forholdet tok imidlertid slutt i 2010, da han bestemte seg for å flytte til Australia for å spille rugby der.

Nå får han kanskje følge av Katie isteden...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Supermodellene kapret motefesten