Mary-Kate Olsen:

- Dater ny mann etter skilsmissen

Stjernen sluttførte skilsmissen i januar - nå har hun vært ute på vift i New York.

UTE PÅ LIVET: Nyskilte Mary-Kate Olsen ble fredag observert på restaurant i New York sammen med medie-gründeren John Cooper. De forlot restauranten sammen, ifølge Daily Mail. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB
UTE PÅ LIVET: Nyskilte Mary-Kate Olsen ble fredag observert på restaurant i New York sammen med medie-gründeren John Cooper. De forlot restauranten sammen, ifølge Daily Mail. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Moteikonet og barnestjernen Mary-Kate Olsen (34) sto for en av Hollywoods største skilsmisser da hun i mai i fjor tok ut skilsmisse fra finansmannen Olivier Sarkozy (51).

Det ble starten på slutten for stjerneparets fem år lange ekteskap. Etter noen skitne runder i retten, kom Olsen og den 17 år eldre franskmannen omsider til enighet om skilsmissen i januar i år.

Det endte til slutt med et forlik - og begge parter har nå signert papirene - og skilsmissen er sluttført. Og Mary-Kate Olsen ser allerede ut til å ha gått videre etter bruddet.

Ifølge Daily Mail var 34-åringen nylig på byen med medie-gründeren John Cooper. Han grunnla analyseselskapet Brightwire i 2011 sammen med kompanjongen Mark Gerson, og er administrerende direktør i selskapet.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg for noen år siden, men ønsket skilsmisse etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

Nøt hverandres selskap

Olsen og Cooper nøt gresk mat, hvitvin og drinker sammen på restaurant i New York på fredag. De var riktignok i et følge med flere andre, men duoen så utvilsomt ut til å sette pris på hverandres selskap.

Ifølge Daily Mail forlot Olsen og Cooper restauranten sammen.

Det er som nevnt bare litt over en måned siden Olsen og Sarkozy sluttførte skilsmissen - og nå kan ting tyde på at designeren er klar for å date igjen.

I april er det ett år siden Mary-Kate Olsen søkte om skilsmissen, som altså ble sluttført i slutten av januar. Det var imidlertid først i mai at bruddet ble kjent for offentligheten.

SKILLES: TMZ meldte 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Den gang skal Olsen ha bedt retten behandle søknaden som en nødssituasjon, men det ble raskt avslått.

Paret giftet seg i 2015, men Olsens fokus på karriere og jobb skal ha ført til konflikt i ekteskapet. Dokumenter flere amerikanske medier hadde tilgang på viste at Sarkozy angivelig ville ha «Full House»-stjernen ut av deres felles leilighet i New York. Han ga henne også en kort frist på å flytte ut, noe Olsen sa at hun ikke ville klare å overholde.

EKSEN: Mye tyder på at Mary-Kate Olsen har gått videre etter skilsmissen fra Olivier Sarkozy. Foto: REX / NTB
EKSEN: Mye tyder på at Mary-Kate Olsen har gått videre etter skilsmissen fra Olivier Sarkozy. Foto: REX / NTB Vis mer

Flere menn

Mary-Kate Olsen ble også i oktober i fjor koblet til en ny mann. Om det er snakk om Cooper, er ikke sikkert, men motedesigneren ble i hvert fall observert med en mystisk mann på tur i New Yorks gater.

Ifølge Daily Mail var det god stemning mellom barnestjernen og mannen, og Olsen skal ha blitt observert uten giftering.

Nyheten om at Mary-Kate angivelig datet igjen, kom bare to måneder etter at en kilde hevdet at hun ikke hadde noe hast med å finne kjærligheten på ny.

- Blekket er ikke tørt en gang, uttalte en kilde til Entertainment Tonight, og refererte til skilsmissepapirene. Videre la kilden til at Mary-Kate uten tvil ønsket å finne kjærligheten igjen, men at det foreløpig ikke var noe hun prioriterte.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Tvillingsøstrene Mary-Kate og Ashley Olsen ble så å si født inn i rampelyset. Først i rollen som Michelle Tanner i TV-serien «Under samme tak», og deretter i en rekke filmer.

Etter hvert som de har blitt eldre, har derimot søstrene stort sett holdt seg unna søkelyset. De dukker sjelden opp på arrangementer, stiller nærmest aldri opp i intervjuer og er ikke på sosiale medier.

De gjør begge i dag stor suksess som designere.

LES OGSÅ: Stjerner hardt ut: - Ikke nok

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer