Dater ny kjendismann

- Han er veldig berømt, sier Hollywood-fruen Siv Cotton.

SEOGHØR.NO:  TV-seerene har de siste månedene kunne følge Hollywood-fruen Siv Cottons (41) jakt på kjærligheten i TV3-serien «Svenske Hollywoodfruer». Nå kan den norske realitystjernen kanskje endelig ha funnet den rette.

I løpet av årets sesong har Cotton ikke lagt skjul på at hun gjerne skulle ha hatt en ny mann inn i livet sitt. I en av episodene traff hun også en datingekspert for å få fart på prosessen.

NY FLØRT: Siv skal de siste fire månedene ha datet en rik og berømt mann. Foto: Thomas Engström
NY FLØRT: Siv skal de siste fire månedene ha datet en rik og berømt mann. Foto: Thomas Engström Vis mer

Nå kan det virke som om all innsatsen har gitt resultater. Ifølge den svenske avisen Aftonbladet har Siv de siste fire månedene datet en ny mann.

- Han er veldig berømt. «A pretty big star». Jeg kan ikke avsløre hvem han er, men han er ikke fra USA selv om han bor her, sier Siv til avisen.

Hun forteller at hun har kjent mannen i ett og et halvt år, og at han er i 50-års alderen.

- Han er kjempesexy og jeg liker han veldig godt. Vi får se hva som skjer. Vi er begge veldig opptatte, men prøver å finne tid til hverandre så ofte som vi kan. Han har ikke truffet datteren min enda, men vi får se hva som skjer. I neste sesong kanskje det kommer til å handle om Siv Cottons forhold, sier realitystjernen til avisen.

DATTER: Realitystjernen har datteren Charlize med eksmannen Christian Cotton. Siv har forklart datteren at hun ikke får lov til å se på «Svenske Hollywoodfruer» på TV.  Foto: TV3
DATTER: Realitystjernen har datteren Charlize med eksmannen Christian Cotton. Siv har forklart datteren at hun ikke får lov til å se på «Svenske Hollywoodfruer» på TV. Foto: TV3 Vis mer

Siv flyttet til USA som 17-åring og jobbet som au pair i New York. Der traff hun den 22 år eldre forretningsmannen Christian Cotton. De begynte å date da hun var 24 år, og ni måneder senere flyttet hun inn hos ham i Los Angeles. Paret var gift i 12 år, men gikk hver til sitt i fjor. Sammen har de datteren Charlize (12).

«Svenska Hollywoodfruar» har sendes på TV3 tirsdag kl 20.30.

LES OGSÅ:   - Da jeg var med i 2010 levde jeg på en løgn

Bli med hjem til Hollywood-fruen Siv Cotton: