Tristan Thompson:

- Dater modell etter utroskapsskandalen

Thompsons nye flørt skal tidligere ha vært linket til Chris Brown.

SLUTT: Khloé Kardashian dumpet nylig sin utro kjæreste, Tristan Thompson. Nå blir han linket til ny kvinne. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Khloé Kardashian dumpet nylig sin utro kjæreste, Tristan Thompson. Nå blir han linket til ny kvinne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For knappe tre uker siden rystet nok et Kardashian-rykte fansen. Søndag 17. februar skal nemlig Tristan Thompson (27) ha blitt sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (21), som er bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (21).

Siden den gang har media viet enorm plass til utrosskapsskandalen, som resulterte i ødelagte vennskap og brudd mellom Khloé og Tristan.

I helgen fortalte Woods sin side av historien, da hun ble invitert til «Red Table Talk». Der hevdet hun blant annet at det ikke hadde skjedd noe annet enn et kyss mellom henne og Thompson, men skandalen var likevel et faktum.

Saken fortsetter nedenfor.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Sett sammen flere ganger

Kort tid etter at Khloé dumpet Tristan, ble han observert med det som ble omtalt som en «mystisk kvinne» av flere amerikanske medier.

Duoen ble for første gang sett sammen sist uke på det Mirror beskriver som en en dobbel-date med Tristans Cavaliers-lagkamerat, Jordan Clarkson, på den italienske restauranten Carbone i New York.

Tirsdag ble basketball-proffen fotografert da han brakte to kopper kaffe tilbake til hotellrommet sitt, ifølge TMZ, og senere samme dag publiserte nettstedet bilder av Thompson og den da ukjente kvinnen etter at de hadde spist middag sammen på Nobu i storbyen.

NY FLØRT?: Karizma Ramirez skal være Tristan Thompsons nyeste flamme. Foto: NTB scanpix
NY FLØRT?: Karizma Ramirez skal være Tristan Thompsons nyeste flamme. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det virker som om Tristan har gått videre fra Khloé Kardashian OG Jordyn Woods, skrev nettstedet blant annet.

Torsdag blir den mørke skjønnheten identifisert som modellen Karizma Ramirez (28), melder People:

I 2013 ble 28-åringen linket til Rihannas (31) eks, Chris Brown (29), og Blac Chyna (30) er en av kjendisene som følger Ramirez på Instagram, ifølge nettstedet.

Torsdag har The Mirror følgende overskrift på sin sak om Tristan og Karizma:

«Tristan Thompson dater modell Karizma Ramirez etter å ha vært utro mot Khloé Kardashian».

Saken fortsetter nedenfor.

Vanskelig tid

Forrige uke la Khloé ut et innlegg på Instagram der hun takket for støtten den siste tiden, og det var altså fredag at Jordyn endelig åpnet seg om hva som angivelig skal ha skjedd mellom henne og Tristan.

I «Red Table Talk»-intervjuet med Jada Pinkett Smiths (47) delte 21-åringen sin side av saken.

Woods innrømmet at hun og Tristan kysset, men nektet for at de hadde sex.

- Aldri. Det var aldri i tankene mine. Det skjedde ikke og kommer aldri til å skje. Og det er derfor jeg er villig til å gå gjennom en løgndetektortest eller hva som helst for å bevise min uskyld. Jeg vil at folk skal vite sannheten, og viktigst av alt, jeg vil at de involverte skal vite sannheten, sa hun blant annet.

Saken fortsetter nedenfor.

Videre insisterte 21-åringen på at det er andre årsaker enn det som skjedde mellom henne og Tristan til hvorfor Khloé dumpet ham.

- Jeg vet at det ikke er jeg som er grunnen til at det er slutt mellom Tristan og Khloé. Denne situasjonen har kanskje gjort det vanskeligere for henne å bli i forholdet, men jeg er ikke grunnen til bruddet, hevdet hun videre.

Kort tid etter at intervjuet ble sendt, raste Khloé Kardashian mot Jordyn i sosiale medier. Hun mente at 21-åringen ikke fortalte sannheten og at det var nettopp Woods som hadde ødelagt familielykken.

- Hvorfor lyver du Jordyn Woods?? Hvis du skal prøve å redde deg selv ved å gå offentlig med dette i stedet for å ringe meg privat å unnskylde deg først, så bør du i det minste være ÆRLIG i historien din. Og forresten: Du ER grunnen til at familien min har gått i oppløsning, skrev ettbarnsmoren på Twitter.

DETTE ER ØVELSEN: Norske Johanna Grønneberg har trent Kim Kardashian i Los Angeles. Det var spesielt en øvelse stjerna likte ekstra godt. Vis mer

Skylder på Tristan

Lørdag gikk imidlertid Khloé tilbake på sine ord, og la skylden på Tristan.

- Dette har vært en forferdelig uke, og jeg vet at alle er lei av å høre om det (det er jeg også). Jeg er en berg- og dalbane av følelser og har sagt ting jeg ikke burde sagt. For å være ærlig, at Tristan var utro mot meg og ydmyket meg var ikke et like stort sjokk som første gang, skriver hun på Twitter.

- Det som har vært vanskeligere og mer smertefullt er det å bli såret av noen som står meg nær. En som jeg elsker og behandler som en lillesøster. Men Jordyn skal ikke ha skylda for bruddet vårt. Dette var Tristans feil, fortsetter hun.

Avslutningsvis skrev Khloé at hun ønsker å gå videre fra skandalen og at hun er takknemlig for både god helse, familien og ikke minst datteren True (11 md).

LES OGSÅ: - Kim er rasende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer