Avril Lavigne:

Dater milliardær etter skilsmissen

Lykken smiler for sangfuglen.

KOSER SEG: Avril Lavigne har blitt avbildet hånd i hånd med sin nye flamme flere ganger i løpet av den siste tiden. Dette bildet er tatt på en galla i Beverly Hills sist måned. Foto: NTB Scanpix
KOSER SEG: Avril Lavigne har blitt avbildet hånd i hånd med sin nye flamme flere ganger i løpet av den siste tiden. Dette bildet er tatt på en galla i Beverly Hills sist måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2015 kom nyheten om at artisten Avril Lavigne (33) og «Nickelback»-vokalisten Chad Kroeger (43) gikk hver til sitt etter bare to år som ektepar.

- Det er med tungt hjerte at Chad og jeg kunngjør av vi går fra hverandre. Gjennom både ekteskapet og musikken har vi laget mange uforglemmelige øyeblikk sammen. Vi er fremdeles, og kommer alltid til å være gode venner, og vi vil alltid bry oss dypt om hverandre. Vi vil gjerne takke familie, venner og fans for all støtte, skrev hun den gang på Instagram sammen med et bilde fra bryllupsdagen deres.

Nå kan det se ut til at «Complicated»-stjernen, som lenge var borte fra rampelyset etter hun ble rammet av borreliose, har funnet kjærligheten på nytt.

Hennes utvalgte skal være Phillip Sarofim, som er sønn av milliardæren Fayez Sarofim, ifølge E! News.

Saken fortsetter under bildet.

NY FLAMME: Allerede tidlig i mars kom Avril leiende på Phillip på vei til kjendisrestauranten Madeo i Hollywood. Den gang ble han beskrevet som en mystisk mann. Foto: NTB Scapix
NY FLAMME: Allerede tidlig i mars kom Avril leiende på Phillip på vei til kjendisrestauranten Madeo i Hollywood. Den gang ble han beskrevet som en mystisk mann. Foto: NTB Scapix Vis mer

En kilde nettstedet har snakket med forteller at forholdet fremdeles er veldig nytt, men at duoen har datet i et par - tre måneder.

Daily Mail var først ute til å melde om den gryende romansen sist måned.

Da ble paret avbildet hånd i hånd (bildet under) etter at de hadde handlet matvarer på Jaydes Market på Beverly Glen i Los Angeles.

Lavigne og Sarofim skal ifølge E! News ha truffet hverandre gjennom felles venner i et middagsselskap og funnet tonen. Etter det har de regelmessig møttes i skjul hjemme hos hverandre.

To brutte ekteskap

Etter å ha vært kjærester i ett år giftet Avril Lavigne seg med Chad Kroeger i en liten seremoni i Sør-Frankrike sommeren 2013.

Men det tok ikke lang tid før det begynte å svirre rykter om at de hadde problemer i ekteskapet.

Først avslørte paret at de har inngått en alkohol-avtale, som innebar at ingen av dem hadde lov til å drikke da de ikke var sammen. Dette for å unngå fristelser.

Og sommeren før bruddet ble Lavigne sett uten gifteringen da hun forlot kjendisbaren Chateau Marmont etter en jentekveld på byen.

Fra 2006 til 2010 var «Sk8ter Boi»-stjernen gift med musikeren Deryck Whibley (35).

Phillip Sarofim har også et ekteskap bak seg, ifølge E! News.

LES OGSÅ: Caitlyn Jenner: - Familien min har gått videre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer