FULL FORVIRRING: De siste dagene er Samantha Barks blitt koblet til «Les Misérables»-motspiller Russell Crowe (t.v). Men tirsdag ble det kjent at hun skal ha vært sammen med programlederen Matt Johnson i flere måneder. Her er de to avbildet i London  Foto: All Over Press
FULL FORVIRRING: De siste dagene er Samantha Barks blitt koblet til «Les Misérables»-motspiller Russell Crowe (t.v). Men tirsdag ble det kjent at hun skal ha vært sammen med programlederen Matt Johnson i flere måneder. Her er de to avbildet i London Foto: All Over Press Vis mer

- Dater ikke Russell, men Matt!

«Les Miserables»-stjernen ler av kjærlighetsryktene.

Publisert
SEOGHØR.NO: Romanseryktene har de siste dagene svirret rundt «Les Misérables»-skuespiller Samantha Barks (22) og motspiller Russell Crowe (48). 

Men nå avslører tabloidavisen The Sun at den britiske skjønnheten dater en helt annen, nemlig den walisiske programlederen Matt Johnson (30).

Ifølge The Sun har Barks og Johnson datet i flere måneder, og de er blitt avbildet tett omslynget på flere arrangementer i London de siste ukene. Hun skal også ha besøkt ham på jobb i «This Morning»-studioet.

- De har vært ivrige etter å holde litt lokk på forholdet, men de er fullstendig bettatt av hverandre, forteller en venn av paret til The Sun. 
 
Mandag addresserte Barks selv det hun omtaler som «rykter» - trolig siktet hun til skriveriene om at hun og Hollywood-stjernen Crowe er sammen.

- Ryktene er utrolig morsomme og ikke sanne! understreket hun på Twitter-profilen sin mandag.

Men den unge «Les Misérables»-stjernen unnlot imidlertid å offentliggjøre forholdet til Matt Johnson i samme slengen.

LES OGSÅ: - Hun vil bli et dårlig forbilde for barnet sitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer