Jason Momoa og Eiza Gonzalez:

- Dater igjen etter skilsmissen

Fire måneder etter bruddet skal livet se litt lysere ut for Hollywood-stjernen.

NY FLAMME: Jason Momoa skal ha innledet en flørt med Eiza Gonzalez. Foto: Robyn Beck/AF/Evan Agostini/Invision/AP/NTB
NY FLAMME: Jason Momoa skal ha innledet en flørt med Eiza Gonzalez. Foto: Robyn Beck/AF/Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

I januar kom nyheten om at stjerneparet Jason Momoa (42) og Lisa Bonet (54) skulle skilles etter fem år som mann og kone.

Duoen, som er foreldre til Lola Iolani Momoa (14) og Nakoa-Wolf Manakauapo (13), hadde vært sammen i 17 år, og ble regnet som ett av Hollywoods mest solide par.

Bonet har også datteren Zöe Kravitz (33) fra ekteskapet med Lenny Kravitz (57), og Momoa har spilt en stor rolle i hennes liv.

Skilsmissen ble annonsert på «Game of Thrones»-stjernens Instagram:

«Vi har alle følt presset og endringene i disse nye tider. En revolusjon er i gang, og familien vår er intet unntak. Vi føler og vokser fra de seismiske endringene som skjer. Derfor deler vi våre familienyheter - at vi skiller vei i ekteskapet», skrev de to i innlegget på Momoas profil.

«Vi deler dette, ikke fordi det er nyhetsverdig, men slik at vi kan gå videre med livene våre med verdighet og ærlighet. Kjærligheten mellom oss fortsetter videre, den utvikler seg på måter vi ønsker at skal være kjent, og som vi kan leve med», stod det blant annet videre.

«Har det gøy sammen»

Nå, fire måneder senere, melder flere amerikanske medier at Momoa skal ha fått øynene opp for en annen skuespiller-kollega. Nemlig den mexicanske «Godzilla vs. Kong»-stjernen Eiza Gonzalez (32).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer