Jason Momoa og Eiza Gonzalez:

- Dater igjen etter skilsmissen

Fire måneder etter bruddet skal livet se litt lysere ut for Hollywood-stjernen.

NY FLAMME: Jason Momoa skal ha innledet en flørt med Eiza Gonzalez. Foto: Robyn Beck/AF/Evan Agostini/Invision/AP/NTB
NY FLAMME: Jason Momoa skal ha innledet en flørt med Eiza Gonzalez. Foto: Robyn Beck/AF/Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

I januar kom nyheten om at stjerneparet Jason Momoa (42) og Lisa Bonet (54) skulle skilles etter fem år som mann og kone.

Duoen, som er foreldre til Lola Iolani Momoa (14) og Nakoa-Wolf Manakauapo (13), hadde vært sammen i 17 år, og ble regnet som ett av Hollywoods mest solide par.

Bonet har også datteren Zöe Kravitz (33) fra ekteskapet med Lenny Kravitz (57), og Momoa har spilt en stor rolle i hennes liv.

Skilsmissen ble annonsert på «Game of Thrones»-stjernens Instagram:

«Vi har alle følt presset og endringene i disse nye tider. En revolusjon er i gang, og familien vår er intet unntak. Vi føler og vokser fra de seismiske endringene som skjer. Derfor deler vi våre familienyheter - at vi skiller vei i ekteskapet», skrev de to i innlegget på Momoas profil.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

«Vi deler dette, ikke fordi det er nyhetsverdig, men slik at vi kan gå videre med livene våre med verdighet og ærlighet. Kjærligheten mellom oss fortsetter videre, den utvikler seg på måter vi ønsker at skal være kjent, og som vi kan leve med», stod det blant annet videre.

«Har det gøy sammen»

Nå, fire måneder senere, melder flere amerikanske medier at Momoa skal ha fått øynene opp for en annen skuespiller-kollega. Nemlig den mexicanske «Godzilla vs. Kong»-stjernen Eiza Gonzalez (32).

- De dater. Han bryr seg om henne. Han er på en god plass i livet og jobber med filmen «Fast X». Han er ganske opptatt, men har det bra, forteller en kilde til People.

En venn nær både Momoa og González, som nettstedet har snakket med, sier følgende om relasjonen:

- De er begge travle i jobbene sine, men de har det gøy sammen. Det er ikke noe seriøst ennå.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

Tobarnsfaren ble også fotografert da han deltok på premieren av González' nyeste film «Ambulance» sist måned, men de gikk ikke ned den røde løperen sammen, skriver People videre.

Også Us Weekly omtaler den angivelige gryende romansen.

- Eiza og Jason dater. Det er veldig avslappet, men de har det moro og holder på å bli bedre kjent med hverandre. Det har vært kjemi mellom dem helt siden de traff hverandre første gang. Begge er veldig tiltrukket av hverandre og de vil se hvor ting leder dem, deler en kilde med nettstedet.

Gonzalez har tidligere hatt en het flørt med Miley Cyrus' (29) eksmann, Liam Hemsworth (32).

LES OGSÅ: Kourtney og Travis giftet seg - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer