Erika Jayne:

- Dater igjen etter sjokk-bruddet

Skal allerede ha vært på en håndfull dater.

SKILT: Erika Jayne søkte om skilsmisse fra Tom Girardi i fjor høst. Foto: Eugene Powers / Splash News / Gregory Pace / Shutterstock / NTB
SKILT: Erika Jayne søkte om skilsmisse fra Tom Girardi i fjor høst. Foto: Eugene Powers / Splash News / Gregory Pace / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I november i fjor kom sjokknyheten om at «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne (50) skulle skilles fra ektemannen Tom Girardi (82) etter 21 år.

I månedene som fulgte dukket det opp flere oppsiktsvekkende detaljer, og det har blant annet blitt kjent at Giardi er diagnostisert med alzheimers sykdom og er underlagt vergemål.

Dropper datingapper

Nå hevder imidlertid kilder at Jayne har kastet seg ut på datingmarkedet. Det melder TMZ.

- «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen begynte å date for en måned siden, og hun har allerede vært på en håndfull dater med ulike menn, forteller en kilde til nettstedet.

SVINGER SEG: Skuespiller og reality-profil, Lisa Rinna, har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

TMZ beskriver det som er stort steg for realitystjernen da hun ikke har vært singel siden 90-tallet. Ifølge nettstedets kilder bruker ikke 50-åringen noen form for datingapper, men blir i stedet spleiset med lokale menn av vennene sine.

Videre skriver TMZ at Jayne tester markedet med flere forskjellige menn for å se om hun kan finne gnisten. Noen av dem jobber også innenfor underholdningsbransjen på lik linje som henne selv.

«Det er galskap»

Den single tv-profilen befinner seg for tiden i et gigantisk søksmål sammen med eksmannen.

Allerede i desember ble det kjent at advokatfirmaet Edelson PC hadde saksøkt Jayne og Girardi.

Eksparet ble da beskyldt for å ha brukt samlivsbruddet til å underslå penger, som i utgangspunktet skulle gå til familiene til ofrene i flyulykken med Boeing-flyet Lion Air 610, der alle 189 om bord gikk bort.

Firmaet saksøkte på vegne av familiene, og hevdet altså at skilsmissen var en stor bløff, ifølge People.

Disse påstandene slo Jayne hardt tilbake mot i en promo for «The Real Housewives of Beverly Hills» i juli da hun selv åpnet seg om søksmålet for første gang.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Det som blir sagt er galskap. Det er utrolig at folk tror på søksmålet som sier at skilsmissen min er svindel slik at jeg kunne gjemme unna eiendeler. Jeg kunne aldri forutsett denne forbanna dritten, uttalte hun blant annet da, ifølge Us Weekly.

I ettertid har Girardi også stått i flere økonomiske søksmål og konflikter hva gjelder sitt eget advokatfirma Girardi & Keese.

LES OGSÅ: «Real Housewives»-stjernen utsatt for innbrudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer