Scott Disick:

- Dater igjen etter bruddet

Realitystjernen skal være tilbake på markedet.

LEVER SINGELLIVET: Scott Disick er angivelig ute og dater igjen etter bruddet med 18 år yngre Amelia Hamlin. Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / NTB
LEVER SINGELLIVET: Scott Disick er angivelig ute og dater igjen etter bruddet med 18 år yngre Amelia Hamlin. Foto: Shutterstock Editorial / Broadimage / NTB Vis mer
Publisert

For ganske nøyaktig en måned siden ble det kjent at Scott Disick (38) og hans 18 år yngre kjæreste, Amelia Gray Hamlin (20) hadde gått hver til sitt etter et knapt år som kjærester. Det meldte US Weekly.

En kilde fortalte den gang at det skal ha vært Hamlin som gjorde det slutt med realityprofilen.

Romanseryktene mellom de to begynte å svirre i oktober i fjor, og på valentinsdagen i år bekreftet Disick forholdet ved å dele et par bilder av seg selv og Hamlin sammen på Instagram-story.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

- Ingenting seriøst

Det ser imidlertid ikke ut til at Disick skal ha tatt bruddet spesielt tungt. Nå skal han nemlig være tilbake på datingmarkedet.

Det røper en kilde overfor People.

- Bruddet med Amelia var plutselig og uventet. Han ble ganske sjokkert. Nå har han begynt å date litt igjen, men foreløpig er det ingenting seriøst, sier kilden.

DEN GANG DA: Scott og Amelia datet i ett år før forholdet tok slutt. Scott Roth / AP / NTB
DEN GANG DA: Scott og Amelia datet i ett år før forholdet tok slutt. Scott Roth / AP / NTB Vis mer

- Han virker å ha det bra. Han tilbringer mye tid med barna, og elsker å være med dem, fortsetter kilden.

38-åringen har barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6) med ekskjæresten Kourtney Kardashian (42). Kardashian har for øvrig vært i et forhold med «Blink-182»-trommisen Travis Barker (45) siden januar i år, og de legger ikke skjul på at de er stormforelsket.

KRANGLER: I en episode av «Keeping Up with the Kardashians» ble det opphetet stemning da Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakket om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Forholdet er ikke-eksisterende

Til tross for at det så ut til å gå bra mellom Disick og Hamlin, oppsto det problemer i forholdet da førstnevnte sendte en melding på Instagram til Kardashians ekskjæreste, Younes Bendjima (28).

Meldingen inneholdt et paparazzibilde av Kardashian og Barker i hete omfavnelser på en romantisk ferie i Italia. Det tok imidlertid ikke lang tid før meldingen gikk viralt ettersom Bendjima selv skal ha delt den på Instagram-story.

Mens Disick virket å være svært interessert i Kardashians forhold, har en kilde tidligere uttalt til E! News at hun ikke kunne brydd seg mindre om hans kjærlighetsliv.

- Kourtney hadde ikke noe imot Amelia, men hun trodde aldri at det kom til å vare. Kourtney er fokusert på sitt eget liv og barna sine. Hvem Scott dater er ikke hennes problem. Hennes eneste bekymring er at Scott holder seg aktiv og er fokusert på papparollen. Hun vil at han skal være den beste faren han kan, sa kilden.

Likevel har forholdet mellom duoen virkelig blitt satt på prøve den siste tiden, og det skal til og med ha gått så langt at forholdet faktisk er «ikke-eksisterende», ifølge Us Magazine.

- Utenom deres felles foreldrerolle er Scott og Kourtneys forhold ikke -eksisterende, fortalte en kilde til nettstedet.

Ifølge en annen kilde skal Kardashians forhold til Barker være mye av årsaken til at eksparets forhold blir mer og mer anstrengt.

LES OGSÅ: - Lyst til å ha mulighetene åpne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer