Dater i hemmelighet

- Hun er en utrolig vakker kvinne.

TRIVES I HVERANDRES SELSKAP: Shia LaBeouf og Megan Fox nøt hverandres selskap under en romantisk middag i Hollywood tirsdag. Torsdag gjentok de stevnemøtet sammen med venner i New York. Foto: All Over Press
TRIVES I HVERANDRES SELSKAP: Shia LaBeouf og Megan Fox nøt hverandres selskap under en romantisk middag i Hollywood tirsdag. Torsdag gjentok de stevnemøtet sammen med venner i New York. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Etter at det ble slutt mellom Megan Fox (23) og "Beverly Hills 90210"-stjernen Brian Austin Green, har hun vært omsvermet av rykter om et forhold til sin "Transformers"-kollega Shia LaBeouf (23).

Og nå ser det ut som om Shia og Megan er i ferd med å bekrefte kjærlighets-spekulasjonene. I løpet av den siste uka har paret nemlig blitt observert på romantiske stevnemøter i Los Angeles og New York.

Tirsdag skal paret ha festet til langt på natt i Los Angeles, før de ifølge x17online.com dro hjem til Megans leilighet.

Og torsdag skal paret ha nytt en bedre middag i New York. Ifølge nettstedet contactmusic.com var paret sammen med åtte venner, men hadde kun øyne for hverandre.

- De virket virkelig hekta på hverandre. Shia klarte ikke å se andre steder enn på Megan. Han stirret bokstavelig talt på henne som en hauk hele natten, sier en kilde til nettstedet.

LaBeouf la i forrige uke ikke skjul på sin begeistring for Fox.

- Hun er en utrolig vakker kvinne, sa han i en samtale med pressen, ifølge Contactmusic.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Hun er min jenteforelskelse