Mark Ronson:

- Dater «Harry Potter»-stjerne i skjul

Skal ha holdt forholdet hemmelig i et halvt år.

PROFILERT: Mark Ronson samarbeidet med Bruno Mars på hiten «Uptown Funk». Nå skal han ha funnet lykken med en tidligere Harry Potter-skuespiller. Foto: NTB scanpix
PROFILERT: Mark Ronson samarbeidet med Bruno Mars på hiten «Uptown Funk». Nå skal han ha funnet lykken med en tidligere Harry Potter-skuespiller. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Mark Ronson (44) står bak flere av det siste tiårets største hitlåter, og har samarbeidet med stjerner som Bruno Mars, Camila Cabello og Miley Cyrus. Men til tross for at han kan smykke seg med celebert selskap, holder han seg for det meste i bakgrunnen.

I høst fikk Ronson, som både er låtskriver, produsent og DJ, stor oppmerksomhet da han gjestet «Good Morning Britain» og fortalte at han trolig var sapioseksuell. Betegnelsen betyr ifølge Cambridge Dictionary at man tenner på en partners intelligens.

Uttalelsen kom på bakgrunn av at det hadde blitt diskutert av en annen gjest før han skulle på lufta.

- Jeg visste ikke at det fantes et ord for det, men ja. Jeg likte det innslaget veldig godt. Vi diskuterte det backstage, jeg og et par produsenter. Og ja, jeg føler at jeg identifiserer meg som sapioseksuell, sa han.

Musikeren trakk derimot uttalelsene sine i etterkant og beskrev hele situasjonen og etterspillet av den som «merkelig» og «flau».

Funnet kjærligheten

Med tanke på at han ofte holder seg i bakgrunnen av rampelyset, er det kanskje ikke så rart at han også holder sine romantiske relasjoner tett til brystet.

Ifølge The Sun har han funnet kjærligheten med skuespiller Genevieve Gaunt (29), og paret skal ha datet i rundt fem måneder.

Gaunt har blant annet medvirket i «Harry Potter og fangen fra Azkaban» som Galtvort-­studenten Pansy Parkinson. Hun har også en rolle i HBO-serien «Knightfall».

HARRY POTTER: Genevieve Gaunt (ytterst t.h.) i en scene fra den tredje filmen om Harry Potter, sammen med Joshua Herdman, Tom Felton og Jamie Waylett. Foto: Warner Bros. Pictures/ NTB scanpix
HARRY POTTER: Genevieve Gaunt (ytterst t.h.) i en scene fra den tredje filmen om Harry Potter, sammen med Joshua Herdman, Tom Felton og Jamie Waylett. Foto: Warner Bros. Pictures/ NTB scanpix Vis mer

Den britiske tabloidavisen skriver at Ronson og Gaunt var å se sammen på en Louis Vuitton-fest i oktober, uten at noen innså at paret datet på tidspunktet.

- Mark liker virkelig Genevieve, men han er klar over rampelyset så de har holdt forholdet under radaren så langt. Men de er veldig nære og han har fortalt sin indre sirkel av venner hvor mye hun betyr for ham, sier en kilde til The Sun.

Musikeren skal nylig ha tatt med seg Gaunt på en romantisk ferie til den italienske storbyen Milano.

MISFORSTÅELSE: Harry Potter-skuespiller Daniel Radcliffe forteller om en hendelse hvor en fremmed mann trodde at han var en uteligger. Vis mer

- Marks timeplan har vært enklere de siste par månedene, så de har hatt tid til å nyte hverandres selskap og reise på ferie sammen. De virker veldig glade begge to, legger kilden til.

Ronson har tidligere vært gift med den franske skuespilleren og sangeren Joséphine de La Baume (35), men paret ble skilt i 2018, etter et seks år langt ekteskap. Han har også vært forlovet med skuespiller Rashida Jones (43), kjent fra komiserien «Parks and Recreation».

Vant Oscar

Som nevnt har Ronson samarbeidet med store stjerner opp gjennom årene. Låtene han har fått størst gevinst for er blant andre «Uptown Funk» med Bruno Mars, som har blitt streamet over én milliard ganger på Spotify.

44-åringen produserte også «Shallow» - Lady Gagas monsterhit fra filmsuksessen «A Star Is Born». For denne vant han sammen med Gaga den prestisjetunge Oscar-statuetten.

VANT: DJ, sanger, låtskriver og plateprodusent Mark Ronson vant Oscar for sitt samarbeid med Lady Gaga på låten «Shallow». Her er de avbildet under Oscar-utdelingen 2019. Foto: NTB Scanpix
VANT: DJ, sanger, låtskriver og plateprodusent Mark Ronson vant Oscar for sitt samarbeid med Lady Gaga på låten «Shallow». Her er de avbildet under Oscar-utdelingen 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Når du lager musikk er liksom å vinne en Grammy et mål, men denne er så langt ut i et annet univers. Det er på et annet nivå, fortalte Ronson da han gjestet «The Ellen DeGeneres Show» etter prisutdelingen.

Dette er derimot ikke den første prestisjetunge prisen musikeren har motatt opp gjennom årene. For samarbeidet med Gaga mottok han også en Golden Globe og en Critics Award, men han har også vunnet en Grammy for sitt samarbeid med DJ Diplo og Dua Lipa med låten «Electricity».

LES OGSÅ: Tok til tårene under comback etter overdosen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer