- Dater filmkollegaen rett etter bruddet

Shia LaBeouf skal ha sperret øynene opp for 19-åring.

NYTT PAR?: Kilder hevder LaBeoufs nye kjæreste er «Nymphomaniac»-medspiller Mia Goth. Foto: All Over Press
NYTT PAR?: Kilder hevder LaBeoufs nye kjæreste er «Nymphomaniac»-medspiller Mia Goth. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ikke mange timene etter at nyheten om at filmstjernen Shia LaBeouf (26) hadde blitt singel igjen, kommer nyheten om at han har et nytt forhold på gang.

Tidligere denne uken ble det kjent at han hadde gjort det slutt med kjæresten, Karolyn Pho, som han har vært sammen med i omkring to år. Bruddet skal ha skjedd for et par måneder siden.

Nå skriver nettstedet RadarOnline.com at LaBeouf dater filmkollegaen Mia Goth (19).

- De har holdt forholdet skjult, men begynte å date hverandre omtrent med én gang det ble slutt med Karolyn, sier en kilde til nettstedet.


Grunnen til forholdet mellom LaBeouf og Pho begynte å skrante, var at Shia skulle være med i filmen Lars Von Trier-filmen «Nymphomaniac».

Filmen skal være svært grafisk, og sexscenene mellom LaBeouf og Goth hevdes av noen å være spilt inn på på ekte.

- Karolyn skjønner at Shia liker å gjøre det så ekte som mulig, og setter pris på hans artistiske integritet. Men hun synes at det å gjennomføre en ekte sexscene i en film er å gå altfor langt. Det er vanskelig for henne å forstå hvorfor det ikke kan simuleres, slik det gjøres i andre filmer, sier kilden.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå er han singel igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer