Mary-Kate Olsen:

- Dater etter skilsmissenyheten

Mary-Kate Olsen skal være klar for å finne kjærligheten på ny etter skilsmissenyheten med den 17 år eldre finansmannen Olivier Sarkozy.

NYTER SINGELTILVÆRELSEN: Mary-Kate Olsen skal angivelig ha begitt seg ut på dating igjen etter skilsmissen med den 17 år eldre finansmannen Olivier Sarkozy. Foto: REX / NTB
NYTER SINGELTILVÆRELSEN: Mary-Kate Olsen skal angivelig ha begitt seg ut på dating igjen etter skilsmissen med den 17 år eldre finansmannen Olivier Sarkozy. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert

I midten av mai ble det kjent at designer og tidligere skuespiller Mary-Kate Olsen (34) angivelig ønsket å skille seg fra sin ektemann, den 17 år eldre finansmannen Olivier Sarkozy (51).

Kjendisnettstedet TMZ hadde da fått tilgang til rettsdokumenter som viste at Olsen søkte om skilsmisse allerede i april.

34- åringen skal også ha bedt om å få saken behandlet som en nødssituasjon, noe som ble avslått grunnet coronaviruset, som fører til at viktigere saker blir prioritert først.

Duoen giftet seg i 2015, og ifølge People skal 34-åringensfokus på karriere og jobb ha ført til konflikt i ekteskapet med Olivier.

BRUDD: Mary-Kate Olsen og Olivier Sarkozy giftet seg i 2015. I mai ble det kjent at paret har gått hver til sitt. Foto: Johns Pki / Splash News / NTB
BRUDD: Mary-Kate Olsen og Olivier Sarkozy giftet seg i 2015. I mai ble det kjent at paret har gått hver til sitt. Foto: Johns Pki / Splash News / NTB Vis mer

En kilde forklarte til nettstedet at Olivier aldri har forstått denne siden ved sin kone, og at han snarere ønsket seg en kone som tilbringer mer tid hjemme.

- Olivier har aldri forstått hennes drivkraft og lidenskap. Han ville ha elsket å ha en hjemmeværende kone, uttalte kilden.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

Vil finne kjærligheten på ny

Nå er det imidlertid ikke skilsmissen som skaper overskrifter, men Mary-Kates kjærlighetsliv. Etter en sommer hvor 34-åringen skal ha vært i Hamptons, er hun nå tilbake igjen på Upper East Side i New York, hvor hun er klar for å ta fatt på datinglivet sitt.

- Hun er singel og har det gøy, uttaler en kilde til Entertainment Tonight.

Tidligere denne uken skapte Mary-Kate overskrifter da hun ble observert med en mystisk mann i New York ute på en gåtur.

Ifølge Daily Mail virket det å være god stemning mellom barnestjernen og mannen, og Olsen skal ha blitt observert uten gifteringen sin.

TVILLINGSSØSTRE: Her er Mary-Kate (til høyre) avbildet sammen med tvillingsøsteren Ashley Olsen i fjor. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
TVILLINGSSØSTRE: Her er Mary-Kate (til høyre) avbildet sammen med tvillingsøsteren Ashley Olsen i fjor. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer

Til tross for at hun ble observert med en ny mann, insisterer imidlertid kilden på at det ikke er noe mellom dem.

- Hun er ikke noe seriøs med noen, men hun dater, fortsetter kilden.

Nyheten om at Mary-Kate angivelig dater igjen, kommer bare to måneder etter at en kilde hevdet at hun ikke hadde noe hast om å finne kjærligheten på ny.

BLIR LURT: 12 jenter er sikre på at de dater prins Harry i realityprogrammet «I Wanna Marry Harry». Video: Fox / Rød Løper Vis mer

- Blekket er ikke tørt en gang, uttalte en kilde til Entertainment Tonight, og refererte til skilsmissepapirene. Videre la kilden til at Mary-Kate uten tvil ønsket å finne kjærligheten igjen, men at det foreløpig ikke var en prioritet.

- Det er ingen mangel på ting i livet hennes som gir henne glede akkurat nå, fortsatte kilden.

Videre forklarte kilden at 34-åringen hadde brukt store deler av tiden sin etter skilsmissen til å holde seg opptatt med jobb og venner.

- Mary-Kate har naturlig nok hjemmekontor. Men i det siste har hun presset seg til å komme seg ut og holde seg opptatt, la kilden til.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Nettdaterne Rosemarie og Ed i «90 days Fiancé: Before the 90 days» får oppmerksomhet over hele verden etter deltakelsen i programmet. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Fikk avslag to ganger

Som nevnt var det i mai at skilsmissenyheten mellom Mary-Kate og finansmannen Olivier nådde offentligheten.

Etter at den første søknaden om skilsmissen ble avslått, ble det sendt inn en ny, men også denne ble avslått. Dette grunnet at retten konkluderte med at omstendighetene ikke var ekstraordinære nok til at søknaden kunne bli behandlet som en hastesak.

Det var først i slutten av mai at nyheten om at skilsmisseprosessen var i gang, ble kjent. Det meldte blant annet New York Post.

Avisen skrev at Olsen fikk søknaden registrert på Manhattan, og at bakgrunnen for at søknaden gikk gjennom var at retten åpnet opp for andre saker enn helt ekstraordinære.

Ingen av partene har for øvrig kommentert bruddet offentlig.

FORELDRENES SKILSMISSE: Kveldens tema i «Skal vi danse» er «et øyeblikk som har betydd mye». Emilie «Voe» Nereng valgte å danse om foreldrenes skilsmisse. Video: TV 2 / Vilde Holta Røssland / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Tenkte på skilsmisse i to år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer