Armie Hammer:

- Dater en tannpleier

Skandalestjernen skal ha funnet kjærligheten på ferieøy.

PÅ DATERN: Skuespiller Armie Hammer har flyktet til Cayman Islands der han angivelig har funnet seg en ny flørt. Her er han avbildet i 2018. Foto: REX / NTB
PÅ DATERN: Skuespiller Armie Hammer har flyktet til Cayman Islands der han angivelig har funnet seg en ny flørt. Her er han avbildet i 2018. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Call Me by Your Name»-stjernen Armie Hammer (34) har mildt sagt fått hard medfart de siste månedene.

En rekke alvorlige anklager har blitt rettet mot skuespilleren, blant annet har han blitt beskyldt for å være kannibal og for å ha voldtatt en kvinne.

Beskyldningene om kannibalisme stammer fra et knippe angivelige skjermbilder, som viser flere meldingsutvekslinger på Instagram hvor vedkommende omtaler seg selv som kannibal.

Det blir hevdet at meldingene stammer fra Hammer, som selv har omtalt anklagene som «bullshit».

RYSTENDE: Soveromsopptak fra 2017 vekker harme. Video: ELIAS ZAHL-PETTERSEN Vis mer

«Jeg er 100% kannibal. Jeg vil spise deg. Faen. Det er skummelt å innrømme. Jeg har aldri innrømmet det tidligere», het det i en av meldingene.

Det har også blitt åpnet etterforskning mot 34-åringen, etter at en kvinne hevdet å ha blitt voldtatt av skuespilleren, ifølge People. Hammers advokat har senere gått ut på vegne av ham og kalt anklagene grunnløse.

I kjølvannet av alt dette valgte stjernen å trekke seg tilbake.

Han har måttet gi avkall på flere jobber, deriblant roller i filmene «Shotgun Wedding» og «Billion Dollar Spy», samt i Broadway-forestillingen «The Minutes».

SMIL: Flere Hollywood-kjendiser har vært nødt til å smile pent til kameraet på politistasjonen etter diverse ulovlige handlinger opp gjennom årene. Vi ser på våre favoritter. Vis mer

- Lykkelige

Hammer har trolig bevisst holdt en lav profil etter de hårreisende anklagene det siste halvåret. Etter flere måneder ute av syne, ble den kontroversielle stjernen imidlertid nylig fanget i linsen til en paparazzi på Cayman Islands.

Amerikanske People delte blinkskudd av 34-åringen med tydelig kortere manke. Han ble avbildet i t-skjorte og kakifarget shorts der han nøt et måltid på en strandrestaurant.

Nå kommer det frem at skuespilleren skal ha truffet en tannpleier på den eksotiske øyen, ifølge People.

DATER: Det ryktes at kontroversielle Armie Hammer har funnet kjærligheten med en tannpleier på Cayman Islands. Her er han avbildet i Los Angeles i 2017. Foto: REX / NTB
DATER: Det ryktes at kontroversielle Armie Hammer har funnet kjærligheten med en tannpleier på Cayman Islands. Her er han avbildet i Los Angeles i 2017. Foto: REX / NTB Vis mer

En kilde røper overfor magasinet at duoen har sett hverandre en stund.

- Han dater en tannpleier på øyen, avslører kilden, og legger til:

- De var nettopp på staycation (hjemmeferie, journ.anm.) på den andre siden av øyen, fra der de begge bor.

Videre avsløres det at turtelduene ser ut til å være lykkelige og komfortable i hverandres selskap.

- De ser ut til å ha mange venner, og hun har introdusert ham for alle vennene som ikke har møtt ham før når de er ute sammen, forteller kilden.

Kinsley Wolanski fortsetter å overraske følgerne sine på Instagram. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Vis mer

Ekskona brøt stillheten

Før den angivelige romansen på Cayman Islands var «The Social Network»-skuespilleren gift med Elizabeth Chambers (38) i ti år. I fjor sommer annonserte eksparet at de skulle gå hver til sitt.

Kun et halvt år senere fikk Hammer de elleville beskyldningene rettet mot seg.

Chambers har selv tatt bladet fra munnen, og hun holdt ikke igjen.

«I flere uker har jeg forsøkt å fordøye alt som har skjedd. Jeg er sjokkert, sønderknust og ødelagt, men når jeg skyver min egen hjertesorg til side, så lytter jeg, og jeg vil fortsette å lytte og opplyse meg selv om disse sensitive sakene», skrev Chambers på Instagram, og la til at hun ikke var klar over hvor lite hun visste.

«Jeg støtter alle ofre for mishandling og vold og oppfordrer alle som har opplevd denne smerten til å søke den hjelpen man trenger for å helbredes», fortsatte hun.

LES OGSÅ: Viser seg etter sex-skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer