Armie Hammer:

- Dater en tannpleier

Skandalestjernen skal ha funnet kjærligheten på ferieøy.

PÅ DATERN: Skuespiller Armie Hammer har flyktet til Cayman Islands der han angivelig har funnet seg en ny flørt. Her er han avbildet i 2018. Foto: REX / NTB
PÅ DATERN: Skuespiller Armie Hammer har flyktet til Cayman Islands der han angivelig har funnet seg en ny flørt. Her er han avbildet i 2018. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Call Me by Your Name»-stjernen Armie Hammer (34) har mildt sagt fått hard medfart de siste månedene.

En rekke alvorlige anklager har blitt rettet mot skuespilleren, blant annet har han blitt beskyldt for å være kannibal og for å ha voldtatt en kvinne.

Beskyldningene om kannibalisme stammer fra et knippe angivelige skjermbilder, som viser flere meldingsutvekslinger på Instagram hvor vedkommende omtaler seg selv som kannibal.

Det blir hevdet at meldingene stammer fra Hammer, som selv har omtalt anklagene som «bullshit».

«Jeg er 100% kannibal. Jeg vil spise deg. Faen. Det er skummelt å innrømme. Jeg har aldri innrømmet det tidligere», het det i en av meldingene.

Det har også blitt åpnet etterforskning mot 34-åringen, etter at en kvinne hevdet å ha blitt voldtatt av skuespilleren, ifølge People. Hammers advokat har senere gått ut på vegne av ham og kalt anklagene grunnløse.

I kjølvannet av alt dette valgte stjernen å trekke seg tilbake.

Han har måttet gi avkall på flere jobber, deriblant roller i filmene «Shotgun Wedding» og «Billion Dollar Spy», samt i Broadway-forestillingen «The Minutes».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer