FLØRT: Mischa Barton koste seg på stranden med den ukjente, eldre mannen. Han klarte ikke å holde fingrene unna den søte skuespillerinnen.  Foto: All Over Press
FLØRT: Mischa Barton koste seg på stranden med den ukjente, eldre mannen. Han klarte ikke å holde fingrene unna den søte skuespillerinnen. Foto: All Over Press Vis mer

Dater eldre mann?

Mischa Barton slikket nylig sol på Miami Beach med en eldre latino-mann ved sin side.

Publisert
Se flere bilde av Mischa Barton på stranden nederst i saken!

SEHER.NO: «The O.C.»-stjernen Mischa Barton (25) så bedre ut enn på lenge da hun koste seg i solen på Miami Beach nylig. Hun har de siste årene slitt med dårlig rykte, etter både arrestasjoner og tvangsinnleggelse på psykriatisk klinikk.

Men nå ser det altså ut til at livet smiler til den søte skuespillerinnen. Ved Bartons side lå en eldre mann med latino-utseende, som flørtet åpenlyst med henne.

25-åringen var ikledd en sort, detaljert bikini, som viste frem hennes «nye» kropp. Barton har de siste årene gått opp og ned i vekt, men ser nå ut til å ha funnet sitt «sunne jeg».
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Ga dama en julegave hun sent vil glemme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer