Dater Demi en 26-åring?

Nye spekulasjoner etter at stjernen ble observert ute med en ung kjekkas.

NY KJÆRESTE: Etter at Moore ble observert sammen med 26-åringen Blake Corl-Baietti, har kjendismediene spekulert i om hun har funnet seg en ny, ung kjæreste. Foto: All Over Press
NY KJÆRESTE: Etter at Moore ble observert sammen med 26-åringen Blake Corl-Baietti, har kjendismediene spekulert i om hun har funnet seg en ny, ung kjæreste. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at ekteskapet med Ashton Kutcher (33) gikk i vasken, har det meste av fokuset på Demi Moore (49) den siste tiden dreiet seg om hennes nye, sjokktynne kropp.

Nå spekuleres det også i om hun har funnet kjærligheten på ny. Stjernen har nemlig blitt observert sammen med den 26 år gamle personlige treneren Blake Corl-Baietti i Los Angeles. Det skriver People.com.

«Har hun funnet en ny fyr, eller har hun bare intensivert treningen?» skriver nettstedet.

Det ble skrevet mye om aldersforskjellen da Kutcher og Moore fant tonen. Om det skulle ligge noe i datingryktene med Corl-Baietti, vil nok overskriftene være mange nok en gang. Han er nemlig syv år yngre enn Kutcher.

Likevel hevder en kilde at ryktene er usanne.

- De er ikke sammen, sier kilden til People.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg trodde aldri jeg kunne bli så tynn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer