Dater datterens ekskjæreste

- De har forsøkt å holde det hemmelig, sier kilde om Demi Moore.

NY FLØRT: Demi Moore dater datterens ekskjæreste Harry Morton.
NY FLØRT: Demi Moore dater datterens ekskjæreste Harry Morton. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den 50 år gamle skuespilleren Demi Moore virker som om hun har problemer med å finne kjærligheten på egenhånd. Så store problemer at hun velger å dykke ned i datterens omgangskrets.

Ifølge Us Weekly had Demi datet Harry Morton (31), arving av Hard Rock Cafe-imperiumet, i fem måneder.»

Dette er den samme Harry Morton som datet datteren Rumer Willis (24) i 2007. Morton har også vært sammen med Lindsay Lohan og skal ha vært en av hovedgrunnene til at ekteskapet mellom Brandi Glanville og Eddie Cibrian tok slutt. I 2010 hadde han også en flørt med Jennifer Aniston.

- Nyheten om forholdet deres har skapt store problemer i forholdet mellom Demi og datteren, sier en kilde til Star.

Harry Morton eier nattklubben Viper Room på Sunset Strip i Hollywood og restaurantkjeden Pink Tacos. Han blir ofte beskrevet som litt av en playboy. Nå har han altså fått øynene opp for Demi Moore, som han traff gjennom felles bekjente.

- De har forsøkt å holde det hemmelig. Det er ikke noe alvorlig mellom de, men det kan utvikle seg. De har det moro sammen og treffes ofte på hemmelige steder i New York og Los Angeles, sier en kilde til E! Online. 

Kanskje har det allerede begynt å utvikle seg til noe alvorlig. Når paret ble observert sammen på South Beverly Grill i Beverly Hills så vitner at paret uttalte deg magiske ordene: «Jeg elsker deg», til hverandre.

Så gjenstår det å se om Demi er forberedt på å ofre forholdet til datteren for den 20 år yngre mannen.

LES OGSÅ:    Så ut som tvillinger


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer