Dater Bobbi Kristina sin egen stebror?

- Vi har kommet tettere på hverandre, sier Nick Gordon om forholdet til Bobbi Kristina.

SAMMEN: Her er Whitney Houston, Nick Gordon og Bobbi Kristina sammen. Foto: Twitter
SAMMEN: Her er Whitney Houston, Nick Gordon og Bobbi Kristina sammen. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Whitney Houston døde i februar, kom nyheten om at hun hadde en hemmelig «sønn».

Nick Gordon (22) ble tatt inn av Whitney da han var 12 år gammel, og superstjernen skal ha oppdratt ham som sin egen sønn, selv om han aldri offisielt ble adoptert.

Nå skriver nettstedet Contactmusic at Whitneys datter Bobbi Kristina (19) dater Nick. De to skal ha blitt observert kyssende på et supermarked.

Gordon bekrefter at han har et tettere forhold til Bobbi Kristina nå enn tidligere, selv om han ifølge kilder skal ha blitt kastet ut av familien etter Whitneys død.

«God morgen alle sammen. Det er mange mennesker som gir seg ut for å være MIN Krissi. Den ekte kaller seg @REALbkBrown. De falske må man slette som tilhenger. Og ja, vi har et tettere forhold nå», skriver han på sin egen Twitter-side.

Det har også kommet ut bilder der Nick og Bobbi Kristina sitter ved siden av hverandre, kysser og holder hender i Johns Creek i Georgia.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Whitney hadde hemmelig sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer