MØTTE KVINNE I SKJUL: Samme dag som Geri Halliwell bekreftet at hun er i et forhold med Russell Brand, møtte komikeren en annen kvinne. De to skal ha tilbragt natten på samme hotell i byen Bury, ifølge The Sun. Her er Brand på vei ut fra Geris leilig Foto: Stella Pictures
MØTTE KVINNE I SKJUL: Samme dag som Geri Halliwell bekreftet at hun er i et forhold med Russell Brand, møtte komikeren en annen kvinne. De to skal ha tilbragt natten på samme hotell i byen Bury, ifølge The Sun. Her er Brand på vei ut fra Geris leilig Foto: Stella PicturesVis mer

Dater annen kvinne bak Spice Girls-Geris rygg

Samme dag som Geri Halliwell bekreftet forholdet til Russell Brand, sjekket komikeren inn på et hotell med en annen kvinne.

SEOGHØR.NO: Spice Girls-sangerinnen Geri Halliwell (40) bekreftet mandag at hun har innledet et forhold til den engelske komikeren og skuespilleren Russell Brand (37), etter at de møttes under prøvene til London-OLs avslutningsseremoni.

- Ja, det stemmer. Det har utviklet seg som en tornado, sa popstjernen til The Sun.

Men nå kan lykkerusen ha blitt forvandlet til hjertesorg for Geri. Samme dag som hun bekreftet forholdet, ble den beryktede skjørtejegeren, som i fjor ble skilt fra popstjernen Katy Perry, observert på date med en annen kvinne.

Ifølge The Sun skal Brand og kvinnen ha sjekket inn på Angel Hotel i byen Bury.

Brand skal ha presentert den mørkhårete kvinnen som «sin kjære Amy» for de hotellansatte, før paret tilbragte natten på hotellet.

En venn av Brand skal ifølge avisen ha sagt at de to har kjent hverandre lenge.

Dagen etter skal de to ha brukt formiddagen på handletur sammen, før Brand forlot byen for å holde et show i byen Weston super-Mare.

Ifølge The Sun skal imidlertid Brand etter planen tilbake til Bury i kveld, og at det er sannsynlig at han da igjen vil møte Amy der.

Verken Brand eller Geri Halliwell har foreløpig kommentert forholdet til Amy.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De trodde jeg kom til å dø