Johnny Depp:

- Dater advokaten sin

Kjærligheten skal blomstre igjen for Johnny Depp.

FORELSKET? Johnny Depp skal ha funnet tonen med advokaten sin. Foto: JIM WATSON / POOL / AFP / NTB
FORELSKET? Johnny Depp skal ha funnet tonen med advokaten sin. Foto: JIM WATSON / POOL / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Under den mye omtalte rettssaken mellom Johnny Depp (58) og ekskona Amber Heard (36) tidligere i år, svirret det lenge romanserykter rundt Hollywood-stjernen og advokaten hans, Camille Vasquez (38).

I sommer avkreftet Vasquez derimot at det var noe mellom dem.

- Jeg antar at ryktene kommer fordi jeg er en kvinne som bare gjør jobben sin, uttalte hun i juni til People.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

«Seriøst mellom dem»

Nå hevder imidlertid flere amerikanske medier at Depp dater en annen av advokatene sine. Nemlig Joelle Rich.

Rich, som er spesialist på injuriesøksmål, var i skuespillerens team da han saksøkte The Sun etter at den britiske avisen kalte ham for «konebanker» i 2018, ifølge Us Weekly.

NY FLAMME? Her gir Joelle Rich en klem til advokaten Camille Vasquez under rettssaken mot Amber Heard tidligere i år. Foto: AP Photo/Steve Helber/NTB
NY FLAMME? Her gir Joelle Rich en klem til advokaten Camille Vasquez under rettssaken mot Amber Heard tidligere i år. Foto: AP Photo/Steve Helber/NTB Vis mer

Til tross for at «Pirates of the Caribbean»-stjernen tapte dette søksmålet, så skal altså stemningen mellom Depp og Rich likevel ha vært svært god, og nå skal duoen ha begynt å date.

- Kjemien mellom dem er ekstraordinær. Det er seriøst mellom dem. Dette er ekte, forteller en kilde nær 58-åringen til Us Weekly.

SNAKKER UT: Amber Heard snakker ut om hetsen hun fikk etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp. Video: NBC Vis mer

Selv om ikke Rich representerte Depp i rettssaken mot Heard, så var hun likevel til stede i salen og viste sin støtte, skriver nettstedet videre.

- Det var ingen profesjonell forpliktelse for henne å være der. Det var personlig, fortsetter kilden og legger til at paret traff hverandre diskret på ulike hotell i starten av romansen.

Ifølge Us Weekly skal Rich ha vært gift da hun traff filmstjernen, men hun ligger nå i skilsmisse fra ektemannen som hun har to barn med.

LES OGSÅ: - Gått gjennom et helvete

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer