Dater 40 år yngre mann

- Hun bryr seg ikke om hva folk sier.

UNG KJÆRESTE: Kirstie Alley (60) ifølge National Enquirer har begynt å date danseren Ted Volynets, som er hele 40 år yngre enn henne selv. Foto: All  Over
UNG KJÆRESTE: Kirstie Alley (60) ifølge National Enquirer har begynt å date danseren Ted Volynets, som er hele 40 år yngre enn henne selv. Foto: All Over Vis mer
SEHER.NO:  Den tidligere «Cheers»-skuespilleren Kirstie Alley (60) har 30 kilo forsvinne fra kroppen etter at hun ble med i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», som endte med tap i finalen mot NFL-stjernen Hine Ward (35).

Men nå har Alley fått en ny grunn til å glede seg over at hun takket ja til å bli med i TV-konkurransen, ifølge bladet National Enquirer.

Kilder sier til bladet at 60-åringen har begynt å date en av bakgrunnsdanserne i showet, Ted Volynets som er 40 år yngre enn henne selv!

I sin nyeste utgave trykker bladet ifølge Aftonbladet et bilde av de to mens de kysser heftig.

At hennes nye flamme kun er tre år eldre enn Kirsties adoptivdatter Lillie (17) ser ikke ut til å plage skuespilleren.

- Hun bryr seg ikke om hva folk sier. Etter å ha gått masse ned i vekt, ser hun fantastisk ut. Hun har ikke vært så lykkelig på mange år.

- Ted får Kirstie til å kjenne seg ung igjen. Hun har bestemt seg for å ha det moro med ham en stund. Nå vil hun ta igjen for tapt tid,  sier en kilde nær TV-stjernen til bladet.

Alley og Volynets skal ifølge National Enquirer ha møtt hverandre gjennom Kirsties dansepartner i «Dancing with the stars», Maksim Chmerkovskyi.

Ingen av dem har foreløpig kommentert romanseryktene selv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Mistet seieren - og 30 kilo!