Cher:

- Dater 40 år yngre flamme

Sangikonet skal ha fått opp øynene for en yngre musikerkollega.

IKKE OVER: Cher (76) har ikke lagt lokk på kjærlighetslivet riktig ennå. Foto: Jon Kopaloff/Getty Images/AFP/NTB
IKKE OVER: Cher (76) har ikke lagt lokk på kjærlighetslivet riktig ennå. Foto: Jon Kopaloff/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Cher (76) er for mange et ikon. «Dronningen av pop» har i en årrekke underholdt med sin unike vokal - både med musikk og teater, i tillegg til å ha dukket opp i flere filmer.

Hun har også gjort seg bemerket for utseendet sitt, som hun flere ganger har fikset på opp gjennom årene. Stjernen har tidligere uttalt overfor The Guardian at hun hater å eldes, noe som også gjenspeiles i 76-åringens livsstil.

Mens mange på hennes alder nok har lagt datinglivet bak seg, virker det som at Cher har andre planer.

40 år yngre mann

Onsdag denne uken ble hun nemlig observert utenfor restauranten Craig's i West Hollywood - hånd i hånd med en 40 år yngre mann.

Hennes utvalgte er ifølge Page Six rapperen Alexander «AE» Edwards (36), som tidligere var i et forhold med den amerikanske modellen Amber Rose (39).

HÅND I HÅND: Cher og Edwards hadde matchet klærne sine for anledningen. Foto: EVGA, PORJ/Backgrid/NTB
HÅND I HÅND: Cher og Edwards hadde matchet klærne sine for anledningen. Foto: EVGA, PORJ/Backgrid/NTB Vis mer

Ifølge kjendisnettstedet spiste duoen middag sammen med rapperen Tyga (32), før de forlot stedet hånd i hånd. Edwards skal også ha kysset Chers hånd inne i bilen.

Ekteskap og hemmelig forhold

Cher, hvis egentlige navn er Cherilyn Sarkisian, har gjennom livet vært gift to ganger. Først med Sonny Bono fra 1964 til 1975, og deretter med Gregg Allmann fra 1975 til 1979.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer

Siden den gang har stjernen datet en rekke menn - men et forhold som kanskje overrasker mange, er forholdet hun hadde til ingen ringere enn skuespiller Tom Cruise (60).

Det var i 2008 at sangikonet kunne avsløre i et intervju med The Telegraph at hun hadde et hemmelig forhold til «Mission Impossible»-stjernen på 80-tallet.

Det skal ha oppstått en umiddelbar gnist mellom Cher og Cruise, og hun omtaler ham som en av sine fem beste elskere gjennom livet, ifølge Aftonbladet.

- Han var så sjenert. Og jeg var helt vill da jeg var sammen med ham. Han var fantastisk. Han var så annerledes, sa hun til Oprah Winfrey i 2008, ifølge People.

LES OGSÅ: Måtte holde bruddet hemmelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer