LYKKELIG IGJEN: - Han skulle spise. Det skulle ikke jeg. Etterpå var vi venner en stund før vi begynte å date, sier Billy Joels nye date, Alexis Roderick. Her er Joel avbildet sammen med sin 24 år gamle datter, Alexa Ray Joel. Foto: All Over
LYKKELIG IGJEN: - Han skulle spise. Det skulle ikke jeg. Etterpå var vi venner en stund før vi begynte å date, sier Billy Joels nye date, Alexis Roderick. Her er Joel avbildet sammen med sin 24 år gamle datter, Alexa Ray Joel. Foto: All Over Vis mer

Dater 32 år yngre kvinne - igjen!

Superstjernen ser endelig ut til å ha kommet over bruddet med sin tredje kone.

Publisert
SEHER.NO: Den legendariske sangeren Billy Joel (61) var gjennom et brudd med sin tredje kone, 32 år yngre Katie Lee Joel, i fjor. Nå dater han en ny kvinne, som også er 32 år yngre enn ham selv, skriver New York Daily News.

Hans nye date har navnet Alexis Roderick (29). Roderick jobber for Morgan Stanley-banken i New York, og de to skal ha møtt hverandre på en restaurant.

- Han skulle spise. Det skulle ikke jeg. Etterpå var vi venner en stund før vi begynte å date, sier den 29 år gamle kvinnen til den amerikanske avisen.
 
Paret ble observert sammen så tidlig som i september, men dette er første gang at Alexis innrømmer at de har innledet noe som kan ligne på et romantisk forhold.

Billy har, i tillegg til Katie Lee Joel, vært gift med business-manager Elizabeth Weber Small og supermodell Christie Brinkley. Med Brinkley har han også en 24 år gammel datter, Alexa Ray Joel.

I 2009 avslørte Alexa at hun hjalp sin 61 år gamle far til å komme over sitt tredje ekteskap. Samtidig hevdet hun at faren fant det vanskelig å stole på folk.

- Han fortalte meg at ved å være den personen han er, kan han ikke stole på noen. Jeg liker å vite at min far kan komme å snakke til meg på samme måte som jeg kommer til ham. Jeg støtter ham, sa Billy Joels datter den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor prøvde hun å begå selvmord

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer